Lamborghini Aventador LP 720-4 50o Anniversario
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Unik Aventador LP 720-4 50o Anniversario

Fejrer Lamborghinis 50-års jubilæum
Lamborghini
29/04-2013 kl. 14:30

· 720 hk fra optimeret 6,5-liters V12

· Fremstilles kun i 100 eksemplarer

· Præsenteres på Shanghai Motorshow

· 50% mere effektiv aerodynamik

Lamborghini præsenterer i disse dage på den internationale biludstilling i Shanghai en ganske særlig Aventador. Den eksklusive Aventador LP 720-4 50o Anniversario fejrer, at det i år er 50 år siden, Automobili Lamborghini blev grundlagt i Sant’Agata Bolognese.

Der bliver kun fremstillet 100 eksemplarer af Aventador LP 720-4 50o Anniversario, og hver især er de forsynet med et særligt skilt i Lamborghinis patenterede Forged Composites® med det individuelle serienummer. Resultatet er en af de mest eksklusive modeller i Lamborghinis historie, ikke mindst på grund af den optimerede 6,5-liters V12, der nu yder 720 hk, hvilket er 20 hk mere end Aventador LP 700-4. Med Lamborghinis unikke ISR-transmission og firehjulstræk giver det en accelerationstid fra 0-100 km/t på blot 2,9 sekunder og en topfart på 350 km/t.

Både front og bagende på Lamborghini Aventador LP 720-4 50o Anniversario er blevet komplet redesignet, for at give plads til yderligere optimeret aerodynamik. De forreste luftindsugninger er gjort større, akkurat som den bagerste diffuser, der samtidig giver mere frit udsyn til den imponerende V12. Resultatet er endnu mere ekstreme køreegenskaber, da Lamborghini Aventador LP 720-4 50o Anniversario nu producerer 50% mere downforce.

Lamborghini Aventador LP 720-4 50o Anniversario præsenteres i en helt ny lakering kaldet Giallo Maggio (Maggio betyder maj på italiensk) med et særligt lag af transparente og højreflektive partikler, der giver en helt speciel glans ikke mindst i solskin. Siden Lamborghini Miura modellen i 60’erne har netop gul været den mest populære kulør blandt Lamborghinis kunder. Sammen med de nye aerodynamiske komponenter i matsort giver det en unik kontrast, men Aventador LP 720-4 50o Anniversario kan bestilles i en hvilken som helst kulør, takket være Lamborghinis omfattende Ad Personam program, der giver kunderne mulighed for at diktere alle detaljer helt efter ønske.

I interiøret har Lamborghini benyttet en særlig høj kvalitet af semi-aniline læderindtræk, udviklet specielt til Aventador LP 720-4 50o Anniversario. En særlig proces under garvningen af læderet bevarer den naturlige struktur og giver en særlig blød overflade. Farverne er den sorte Nero Ade og den varme brune Terra Emlia inspireret af de farver, som kendetegner Lamborghinis hjemegn i Italiens Emilia-Romagna region, når ploven bliver sat i de langstrakte marker i foråret. En anden mulighed er Giallo Quercus, der matcher den eksplosive gule lakering. Begge har syninger i Q-Citura, der giver en særlig diamant-quiltet finish.

En anden nyhed fra Lamborghini på Shanghai Motor Show 2013 er Gallardo LP 560-2 50o Anniversario, lakeret i den særlige hvide Bianco Opalis med en unik glinsende effekt, detaljer som bagvingen i kulfiber fra Gallardo Superleggera og en ny transparent motorhjelm, der giver frit udsyn til den imponerende V10.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start