Honda NSX concept: Detroit Motorshow 2013 viser ny Honda
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Udvikling af Honda NSX concept modellen afsløret

Næste udvikling af Honda NSX concept modellen blev afsløret på Detroit Motorshow 2013
Honda
17/01-2013 kl. 09:00

Første kig på den mulige NSX interiør concept design retning.

En ny concept version af NSX illustrere evolutionen af næste generations superbil’s styling og design, inklusiv et første glimt af en mulig design retning for interiør designet som I dag blev afsløret af American Honda på deres Acura stand.

Designet forbliver tro mod den orginale concept styling, og bevarer den lave og stærke profil med dynamiske og dragende proportioner med et design der kommunikerer superbils attityde og en high tech fornemmelse.

Det dynamiske design viser retningen for hvad verden kan forvente sig af den nye NSX, som har været efterspurgt længe. Letvægtsmaterialer og avanceret teknologi er blandt nøgle ordene.

Det nye innovative Sport Hybrid SH-AWD® (Super Handling All Wheel DriveTM) hybrid system, indeholder en center placeret V6 motor med direkte indsprøjtning kombineret med en unik drivenhed med 2 elmotorer med moment styring. Det nye AWD hybridsystem kan øjeblikkelig generere negativ eller positivt moment individuelt til forhjulene i sving. Honda forventer at dette vil give bedre præstationer end tidligere AWD systemer.

Foruden håndteringsfordelene ved Sport Hybrid SH-AWD ® systemet, er bilen udstyret med en kraftig næste generations VTEC ® V-6 motor med direkte indsprøjtning, i samspil med en dobbelt kobling transmission med indbygget elmotor for at skabe super acceleration og samtidig tilbyde fremragende effektivitet.

Den nye NSX er ved at blive udviklet af et globalt R&D team, der ledes af designere og ingeniører på Honda R&D Americas, Inc som har lokation i Los Angeles, Californien og Raymond Ohio. Den nye NSX vil også blive fremstillet på et nyt produktionsanlæg i Ohio.

Den nye NSX Concept model vil blive udstillet på Honda standen i forbindelse med Geneva Motor Show i marts.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start