KIA Sorento - Officielle billeder af 3. gen. Sorento
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tredje generation Sorento

KIA viser de første officielle billeder af tredje generation af Sorento
KIA
11/08-2014 kl. 16:00

Fredericia den 11. august 2014 – De første billeder af den helt nye KIA Sorento, der er blevet frigivet i dag, bekræfter, at tredje generation af den populære SUV har fået et nyt look med et dristigt, tilbagestrøget design og sofistikerede overfladestrukturer.

Den nye Sorento, som er længere, lavere og bredere og har længere akselafstand, bygger videre på den udgående models succes med førsteklasses udseende og følelse med mere plads og masser af innovative funktioner og udstyrsdetaljer.

Med mærkets kendte designfeatures og en mere moden fremtoning kan den nye model straks genkendes som en Sorento. Det nye look er en videreudvikling af den nuværende bil med friske visuelle elementer med inspiration fra konceptbilen KIA Cross GT, der blev præsenteret i forbindelse med Chicago Auto Show i 2013. Det afspejles blandt andet i den lange motorhjelm og de markante, brede D-stolper fra den tidligere generation.

Arbejdet med det udvendige design af den nye Sorento blev udført under ledelse af KIAs Namyang designstudio i Korea med omfattende input fra mærkets designstudier i Frankfurt og i Irvine i Californien.

Fronten på den nye Sorento har en større, mere opret tiger nose-kølergrill med et iøjnefaldende, tredimensionelt diamantmønster og lange tilbagestrøgne forlygter. Den lavere taglinje, den højere hoftelinje og mere muskuløse, afrundede skulderlinjer bagpå giver bilen et dramatisk look.

Det mere slanke look forstærkes af bilens længde (+95 mm til 4.780 mm)* og en 15 mm lavere højde (nu 1.685 mm), mens den 80 mm længere akselafstand (nu 2.780 mm) giver bedre plads til personerne på alle tre sæderækker.

Soon-Nam Lee, som er Vice President i Overseas Marketing hos KIA Motors Corp., udtalte følgende: “Vi har bibeholdt navnet fra den utroligt succesfulde udgående model, men den helt nye Sorento er komplet nydesignet og nykonstrueret, og den vil helt sikkert overraske kunderne med sit helt nye design, en lang række nye komfort- og sikkerhedsteknologier samt bedre plads, kørekomfort og køreegenskaber”.

Den helt nye KIA Sorento præsenteres i Korea i slutningen af august, og den får europæisk premiere torsdag den 2. oktober i forbindelse med 2014-udgaven af Paris Motor Show.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start