Suzuki Motorsport: Tredje gang var lykkens gang
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tredje gang var lykkens gang

Tredje gang var lykkens gang for Kenneth Madsen og Suzuki
Suzuki
27/03-2012 kl. 20:00

Suzuki Motorsport og ikke mindst Kenneth Madsen/Henrik Dernoff fik en god start på årets sæson i kampen om Danmarksmesterskabet i rally. Den lynhurtige Suzuki Swift Maxi 2000 sluttede nemlig på en meget klar førsteplads i Tunet National klassen, da ADAC Wikinger Rallye blev kørt i Nordtyskland.

”Tredje gang var lykkens gang – det var det, jeg håbede på inden løbet, og det holdt stik. Det er jeg virkelig glad for, for det er mit bedste resultat til dato,” siger Kenneth Madsen, der udover sin første sejr i Tunet National også kunne notere sig for sit og Henrik Dernoffs bedste resultat i et generalklassement i et DM-rally med en sjetteplads.

”Bilen har bare kørt lige fra prøve 1. Samarbejdet mellem Henrik og mig har bare spillet. Der har intet været. Vi har fået kørt mange kilometer, og bilen kører godt på hjulene og bremser godt, så det bliver en spændende sæson.” Kenneth Madsen/Henrik Dernoff tog sejren i Tunet National med mere end tre minutters forspring til nærmeste mandskab – et forspring, der primært blev opbygget under førstedagen af rallyet, og som efterfølgende skulle forsvares.

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff var ikke det eneste hold fra Suzuki Motorsport, der kom i top 3 i deres klasse. Det gjorde Kasper Rasmussen/Line Lykke Jensen og Jesper Bisted/Arne Pagh også med henholdsvis en anden- og en tredjeplads i 1600-klassen. For begge par gjaldt det, at det var deres første Suzuki-start.

”Forberedelserne har været en smule hektiske. Jeg fik aldrig rigtig testet i bilen, så vi blev kastet ud i mørkekørsel, og Line var med mig for første gang i bilen,” siger Kasper Rasmussen. ”Vi havde lidt problemer med bremserne og lyset, så specielt tiderne på førstedagen var ikke noget at prale af, men fordi vi har kørt med hovedet, så står vi med en andenplads, og det er vi glade for.”

Jesper Bisted/Arne Pagh løb også ind i problemer på førstedagen af ADAC Wikinger Rallye, men de var af en mere alvorlig karakter.

”Vi smed en kilerem fredag aften mellem prøve 3 og 4, og så valgte vi at stoppe der og køre efter Super Rally-reglen for ikke at ødelægge mere,” fortæller Jesper Bisted. ”Med Super Rally-reglen fik vi fem minutter i tidstillæg, og havde vi ikke fået dem, havde vi fået en andenplads i klassen, men vi fik nogle DM-point, og det er det, det handlede om.”

Teamchef Anders Lysen er fuld af beundring og stolthed over det flotte resultat som hele teamet stod bag. Næste gang Suzuki Motorsport skal ud og køre om DM titlen i rally er den 18-19. maj, hvor DM2 afvikles i Sønderjylland.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start