Tre dages Motorshow blev fredag skudt i gang
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tre dages Motorshow blev fredag skudt i gang

Forude venter der de besøgende en weekend spækket med højoktan og spændende aktiviteter
MCH Presse
03/02-2017 kl. 23:00

Traditionen tro blev Motorshow 2017 kickstartet med et kendisræs, hvor den tidligere racerkører Thorkild Thyrring havde inviteret en række kendte personligheder til at dyste i Lewis Hamiltons F1 Grand Prix Formel 1 simulator i Hal C. Her kunne de besøgende se blandt andre John Nielsen, Nicolas Kiesa, Mikkel Mac og Frederik Schandorff give den gas i simulatoren, men også på CEC Scenen i Hal G kunne de besøgende dagen igennem opleve stjernedrys, hvor blandt andre Casper Elgaard og motorsportslegenden Kris Nissen holdt foredrag. På Motorrad Scenen i Hal M var der også livlig aktivitet, hvor de besøgende kunne opleve præsentationer af de forskellige motorcykelmærker.

Allerede de første timer gik mange besøgende gennem tælleapparaterne til Motorshow, og det var således to glade arrangører, der gjorde status efter de første åbningstimer:

– Det er fantastisk at kunne skyde weekenden så godt i gang. Hele branchen bakker op om arrangementet, og det er tydeligt, at dette er et setup, der er kommet for at blive, sagde Tino Thorsøe, partner i Copenhagen Event Company og medarrangør af Motorshow, og blev bakket op af medarrangør Lars Green fra ASP Event:

– Hvis man har passion for biler, motorcykler og andre sjove køretøjer, så må man ikke gå glip af Motorshow. Vi har alle grene af motorsport repræsenteret – lige fra gokart til Formel 1, og så har vi sågar også fået plads til et F16-fly. Der er lidt for alle med hang til fart og hestekræfter, sagde Lars Green fra ASP Event, der er medarrangør af Motorshow.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start