Toyota Yaris Hybrid mest miljørigtig - kun 79 g/km
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota Yaris Hybrid mest miljørigtig

CO2-udledning på kun 79 g/km
Toyota
02/03-2012 kl. 12:00

Nedtællingen til introduktionen er allerede i gang, og i starten af marts bliver Toyota Yaris Hybrid for første gang vist frem på den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz. Til sommer kommer fuld hybridbilen så i handlen i Danmark som den ubetinget mest miljørigtige bil med brændstofmotor med en CO2-udledning på kun 79 g/km.

Den nye Toyota Yaris Hybrid er ved at starte en sand revolution på bilmarkedet i Danmark og i resten af Europa. Takket være en exceptionel udnyttelse af den effektive 1.5 liters fuld hybridmotor bliver Yaris Hybrid nemlig den ubetinget mest miljørigtige bil med brændstofmotor, når den introduceres til sommer. Det bekræfter den japanske bilgigant.

Med en gennemsnitlig CO2-udledning på kun 79 g/km ved blandet kørsel og ingen ud-ledning af sundhedsfarlige kvælstoffer eller partikler sætter Toyota Yaris Hybrid sig solidt på tronen blandt de mest miljørigtige brændstofdrevne biler.

Der ligger mange års intens forskning og udvikling inden for hybridteknologi bag Toyotas nye hybridmotor, som trods det miljørigtige stempel alligevel leverer hele 100 hestekræfter og ikke går på kompromis med udstyr og komfort. Fuldautomatisk klimaanlæg og automatgear bliver således standardudstyr på Yaris Hybrid, der kører på en kombination af el og benzin og kan køre på ren el over en begrænset strækning helt uden udledning af CO2.

Toyotas ingeniører har udviklet hybridteknologien på en måde, så Yaris Hybrid kører mest mulig på ren el. Resultaterne fra de første testkørsler af den produktionsklare model viser da også, at Yaris Hybrid kørte på ren el ved bykørsel i langt over halvdelen af tiden og distancen på de tilbagelagte ruter. Se næste side for flere resultater.

Yaris kan i dag allerede fås med to forskellige benzinmotorer og en dieselmotor fra 124.999 kr. Toyota er endnu ikke klar med priserne på Yaris Hybrid, der ventes på mar-kedet i Danmark til sommer.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start