Toyota Yaris Hybrid fra 199.995 kr. - Billigere end diesel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota Yaris Hybrid fra 199.995 kr.

Til sommer kommer hybridudgaven
Toyota
12/04-2012 kl. 12:00

Den nye og tredje generation Toyota Yaris har fået en flyvende start og er den mest solgte personbil i minibilsklassen siden introduktionen i oktober i fjor. Til sommer kommer Yaris Hybrid så til Danmark. Allerede nu er Toyota klar med prisen på sin nye fuld hybridbil, der kører på en kombination af el og benzin og kan køre på ren el alene over en kortere strækning helt uden udledning af CO2

Yaris Hybrid koster fra 199.995 kr. og bliver dermed den billigste hybridbil nogensinde i Danmark. Samtidig afliver Toyota myten om, at hybrid er et markant dyrere alternativ til almindelige benzin- eller dieselbiler.

Hybrid er billigere end diesel
Godt nok koster en dieseludgave af den populære Yaris fra 181.497 kr., hvilket er ca. 18.000 kr. mindre end hybridudgaven. Men da hybridudgaven som standard både har 2-zonet klimaanlæg og automatgear til en værdi af 28.000 kr., trumfer hybridudgaven faktisk dieseludgaven på både miljø og pris.

”Det er været et mål for os at kunne tilbyde vores gennemtestede og miljørigtige hybridteknologi til så mange danskere som muligt. Det kan vi for alvor nu med Yaris Hybrid, der er prissat særdeles attraktivt. Med en pris fra 200.000 kr. får man altså mulighed for at sikre sig en af de mest avancerede hybridbiler på markedet,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Toyotas første hybridbil Prius blev introduceret i 1997 i Japan og kom til Danmark syv år senere, mens Auris Hybrid så dagens lys i september 2010. Med lanceringen af den lidt mindre Yaris Hybrid håber Toyota på et egentligt gennembrud for hybridbilen på dansk grund.

”Vi oplever en stigende interesse for vores nye hybridbil allerede her flere måneder før introduktionen. Derfor har vi nu åbnet op for bestillinger, og bestiller man en Yaris Hybrid inden 31. juli 2012, får man en gavecheck på 2.500 kr. til brug i sin lokale Toyota-forretning,” fortæller Anders Tystrup.

Mest miljørigtige
Takket være en exceptionel udnyttelse af den effektive 1.5 liters fuld hybridmotor bliver Yaris Hybrid den ubetinget mest miljørigtige bil med brændstofmotor, der ikke kan tilsluttes elnettet. Den gennemsnitlige udledning af CO2 ligger således på beskedne 79 g/km ved blandet kørsel og stort set ingen udledning af sundhedsskadelige kvælstoffer og partikler.

Der ligger mange års intens forskning og udvikling inden for hybridteknologi bag Toyotas nye hybridmotor, som trods det miljørigtige stempel alligevel leverer hele 100 hestekræfter.

Yaris Hybrid kommer i tre udstyrsvarianter kaldet H1, H2 Toyota Touch og H3 Toyota Touch. Allerede i den lavest udstyrede udgave af hybridbilen får man en del ekstra sammenlignet med den lavest udstyrede benzin- eller dieseludgave.

Standardudstyrslisten tæller bl.a. både 2-zonet klimaanlæg, automatgear, LED-kørelys og et karakteristisk frontdesign, som adskiller Yaris Hybrid fra benzin- og dieseludgaverne af bilen. Derudover finder man også komfortabelt udstyr som bl.a. sædevarme og elsidespejle med varme.

Banebrydende multimediesystem
I H2 Toyota Touch varianten kommer man for få penge op i en endnu højere udstyrsklasse, der tilmed byder på særligt sædeindtræk, læderrat med hybridblå syninger samt ikke mindst det banebrydende multimediesystem Toyota Touch med bakkamera og mulighed for trådløs integration af din mobiltelefon. Prisen for Yaris Hybrid H2 Toyota Touch er 221.995 kr.

Topudgaven af Yaris Hybrid hedder H3 Toyota Touch. Her kan man mæske sig i et overflødighedshorn af lækkert ekstraudstyr som bl.a. 16” alufælge, dellæder på sæderne, fartpilot, handskerum med køling, panorama glastag, regnsensor, nøglefri betjening, tågeforlygter, tagspoiler, tonede bagruder og meget mere. Den højeste udstyrsvariant koster 269.910 kr.

Yaris Hybrid introduceres i Danmark til sommer, men kan altså allerede nu bestilles hos samtlige autoriserede Toyota-forhandlere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start