Toyota Auris, Toyota Auris stationcar og Toyota Verso
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota-trekløver har verdenspremiere i Paris

Et populært trekløver fra Toyota får verdenspremiere på Paris Motor Show i slutningen af september.
Toyota
17/09-2012 kl. 14:30

Det drejer sig om den nye Toyota Auris, Toyota Auris stationcar og Toyota Verso.

Når den store internationale biludstilling Paris Motor Show slår dørene op i slutningen af september, byder Toyota på hele tre verdenspremierer med særlig stor dansk interesse.

Den japanske bilgigant viser nemlig for første gang den nye generation Toyota Auris frem. Der bliver ikke bare tale om en ny hatchback udgave af den populære bil. For første gang nogensinde introducerer Toyota nemlig også en stationcarudgave af Auris, som altså også vil være at se på biludstillingen i Paris.

For at fuldende Toyota-trekløveret i det som i bilbranchen kaldes for mellemklassen eller C-segmentet har Toyota også verdenspremiere på den nye Toyota Verso. Fælles for alle tre premierebiler er det markante nye frontdesign, der gør bilerne væsentlig skarpere og mere dynamiske at se på.

Den nye Auris og Auris stationcar byder på et motorprogram, der til forveksling ligner det nuværende. Det betyder, at bilen vil kunne fås med enten 1.33 liters eller 1.6 liters benzinmotor, 1.4 liters eller 2.0 liters turbodieselmotor samt 1.8 liters fuldhybridmotor. Forskellen på de nuværende Auris-motorer og de nye er, at de alle er blevet gennemgribende optimeret, hvilket har gjort dem både mere effektfulde og brændstofbesparende.

Toyota Auris stationcar bliver i øvrigt den første stationcar i mellemklassen med mulighed for fuldhybridteknologi, og hermed viser Toyota igen, at man mener det alvorligt, når man siger, at man senest i 2020 vil tilbyde hybridmotorer i samtlige bilklasser.

Ekstra trendy variant af Yaris
Udover trekløveret løfter Toyota også for første gang sløret for en ny variant af Toyota Yaris med tilnavnet Trend. Her får man en specielt stylet hvidlakeret minibil, som med sorte B- og C-stolper efterlader et effektfuldt indtryk af et let, svævende tag. Interiøret har også fået en særlig twist med sorte sæder og lyse nakkestøtter, som har til formål at tiltale en endnu yngre målgruppe i forhold til den normale Yaris.

Den yngre målgruppe vil uden tvivl også synes godt om den racing simulator, Toyota præsenterer på sin stand i Paris. Her får man mulighed for en naturtro oplevelse, som sad man bag rattet i sportsvognen Toyota GT86 på en rigtig racerbane. Og man skal kun lige dreje hovedet en smule for at få øje på den ægte vare.

Toyota viser ved samme lejlighed nemlig også GT86 i en særlig udstyrsvariant fra Toyota Racing Development, hvor både aerodynamisk og præstationsfremmende ekstraudstyr gør den i forvejen særdeles sjove baghjulstrukne sportsvogn med boxermotor endnu skarpere at se på.

For at give den helt rette racerstemning, står Toyotas hybridracerbil, der deltog i Le Mans og senest blev nummer to på Silverstone-banen i England, også til skue. Så der er altså rigeligt at se på Toyota-standen ved Paris Motor Show, som åbner officielt lørdag 29. september og løber frem til søndag 12. oktober.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start