Toyota Sportsvan -
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota Sportsvan

Nu fra 1.199 kr.
Toyota
31/01-2015 kl. 07:15

Med et rummeligt varerum, en økonomisk dieselmotor fra BMW og nu en særdeles skarp erhvervsleasingydelse på 1.199 kr. ekskl. moms om måneden markerer Toyota Sportsvan sig ekstra stærkt i kampen om håndværkernes og vagtfirmaernes gunst.

Da Toyota i fjor introducerede den brændstoføkonomiske 1.6-liters dieselmotor fra BMW i varebilen Toyota Sportsvan, var det samtidig startskuddet til en rungende succes.

Her efter det første år med den nye dieselmotor i hus har over halvdelen af de solgte Toyota Sportsvan nemlig været med den nye dieselmotor, der i gennemsnit kører op til 22 km/l ved blandet kørsel. Dermed fastholder Toyotas rummelige varebil sin status som en af klassens mest attraktive.

Toyota har dog mere i ærmet og introducerer nu et barberbladskarpt erhvervsleasingtilbud. Det er frem til 15. marts muligt at lease Toyota Sportsvan med den nye BMW-dieselmotor fra kun 1.199 kr. ekskl. moms om måneden.

Så får man bl.a. aircondition, ratbetjent musikanlæg, elsidespejle med varme, sædevarme, tagræling, LED-baglygter og halogenforlygter med som udstyr samt et varerum på hele 2.000 liter, der kan sluge de fleste remedier. Samtidig får du en bil med et markant frontdesign og høj komfort bag rattet.

Toyota Sportsvan har udover stor rummelighed, god driftsøkonomi og skarp pris gennem tiden også udmærket sig ved at være en af de varebiler, der ifølge Applus Bilsyn har færrest fejl i synshallerne i Danmark. Det gælder i øvrigt stort set alle Toyotas varebiler, der i den seneste statistik fra Danmarks største bilsynsvirksomhed dominerer totalt med få fejl og høj driftsikkerhed.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start