Toyota - Toyota runder 40.000 solgte AYGO’er
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota runder 40.000 solgte AYGO’er

En af Danmarks mest populære biler gennem snart ti år
Toyota
17/12-2014 kl. 13:00

Forleden blev Line Læsøe fra Horsens AYGO-bilejer nummer 40.000 i Danmark siden introduktionen i 2005, da hun af sin lokale Toyota-forhandler fik et bud på sin brugte AYGO, hun ikke kunne sige nej til.

Da 29-årige Line Læsøe fra Horsens i slutningen af november tog hen til sin lokale Toyota-forhandler for at se den nye Toyota AYGO og samtidig få et bud på sin fire år gamle AYGO, var det egentlig slet ikke meningen, at det skulle ende med købet af en ny bil.

”Men forhandlerens bud på min brugte AYGO var simpelthen så godt, at jeg ville være godt skør, hvis ikke jeg slog til,” siger den revisoruddannede jyde, der til daglig arbejder som controller og således har godt styr på tal og finanser.

Som sagt så gjort. Line Læsøe underskrev slutsedlen på en ny AYGO med levering allerede en uge senere. Her ventede endnu en overraskelse – endda på hendes egen fødselsdag.

Integreret navigation i fødselsdagsgave

For ikke nok med at Line Læsøe nu kan kalde sig ejer af en ny AYGO, hun er også AYGO-bilejer nummer 40.000 i Danmark. Derfor ventede der fødselaren både blomster, vin samt en integreret Toyota-navigation i bilen som gave for at markere både fødselsdag og den særlige milepæl for en af Danmark mest populære bilmodeller.

”Jeg vidste ikke noget om det, så det var en overraskelse, at jeg lige købte nummer 40.000. Men det er jo også et tegn på, at folk er glade og tilfredse med AYGO, og et signal om, at det er en god bil, og man har tiltro til både mærket og modellen,” vurderer Line Læsøe.

Hun havde godt lagt mærke til, at der var kommet en ny AYGO i sommer, men det var først, da hun for nylig fik et brev fra sin lokale Toyota-forhandler, hvor der stod, at hendes brugte AYGO har en høj restværdi, og at hun endelig måtte kigge forbi og få et uforpligtende tilbud på den.

”Jeg var rigtig glad for min gamle AYGO, men blev naturligvis nysgerrig efter at høre, hvor meget jeg kunne få for den, når jeg købte en ny. Jeg havde på forhånd undersøgt lidt på internettet og frygtede, at den ikke var meget værd.

Men jeg blev positivt overrasket. Rigtig meget endda,” smiler Line Læsøe.

Hun valgte at få sin nye bil finansieret gennem Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der med en attraktiv rente bankede hendes egen banks tilbud på billån. Nu ejer hun en fabriksny AYGO og giver næsten det samme om måneden, som da hun ejede sin fire år gamle AYGO.

Moderne og langt på literen

Økonomien vægtede altså meget, da Line Læsøe besluttede sig for at handle. Men hun faldt for alvor for den nye AYGO, da hun første gang satte sig bag rattet.

”Den er meget moderne – bl.a. med en stor touch skærm. Jeg taler meget i telefon, når jeg kører, og derfor er det vigtigt, at der er Bluetooth i bilen. Jeg ser også frem til mindre støj i kabinen og ikke mindst til at køre meget længere på literen,” siger Line Læsøe, der allerede har luret, at den nye AYGO i gennemsnit kører op til 26 km/l ved blandet kørsel.

Endelig betyder udseendet på bilen en del for den jyske bilejer, der stadig overvejer, om hun skal personliggøre sin nye AYGO med en af de mange forskellige indvendige eller udvendige udstyrspakker og fx skifte farve på front X’et eller på instrumentpanelet eller omkring ventilationsdyserne i kabinen.

Se video med Line Læsøe, AYGO-bilejer nummer 40.000 i Danmark, på
http://youtu.be/Bn92gI9KDQ4.

FAKTA
Det er noget af et særsyn, når en bestemt model runder 40.000 indregistrerede biler i Danmark inden for en periode på mindre end ti år. Toyota AYGO har været Danmarks mest solgte i flere omgange – bl.a. i 2008 og 2010 – og satte salgrekord i 2012 med over 7.000 indregistrede biler.
Samlet er der her i midten af december indregistreret 40.318 Toyota AYGO, og Danmark har flere gange været det land i Europa, hvor der sælges flest AYGO’er i styktal.
Toyota AYGO kan lige nu fås fra 89.495 kr., og vælger man at finansiere bilen gennem Toyota Finans, er det muligt med 0 kr. i udbetaling til en attraktiv rente fra kun 2,95 procent.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start