Toyota Plug-in Hybrid - 45,5 km/l, Verdenspremiere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota Plug-in Hybrid

Verdenspremiere på salgsklar Toyota Plug-in Hybrid
Toyota
16/08-2011 kl. 11:15

Toyota er nu klar med næste store milepæl inden for miljørigtig transport. Den japanske bilgigant viser for første gang den endelige og salgsklare Toyota Prius Plug-in Hybrid frem på Frankfurt Motor Show i september.

Efter længere tids grundige test er Toyota nu klar til at vise den endelige udgave af den intelligente elbil Toyota Prius Plug-in Hybrid frem. Den teknologisk banebrydende bil får nemlig verdenspremiere i en salgsklar udgave på det kommende Frankfurt Motor Show i september.

Toyota Prius Plug-in Hybrid er resultatet af flere års fokus på bæredygtig mobilitet fra den japanske bilgigant. Toyota har produceret hybridbil i mange år og kombinerer med plug-in hybrid teknologien nu det bedste fra to verdener.

Man kan således køre på ren el uden nogen form for udledning fra bilens udstødning, og når elmotorens batteri er brugt op, fortsætter bilen på det traditionelle hybridsystem, der er en miljørigtig kombination af både en el- og benzinmotor.

Nydesignet batteri i bilen

Den salgsklare Prius Plug-in Hybrid udmærker sig med et helt nydesignet og mere kompakt lithium-ion batteri, som er udviklet til at opfylde Toyotas høje standarder inden for kvalitet og driftssikkerhed. Bilens udvidede rækkevidde på ren el gør, at det gennemsnitlige brændstofforbrug ved blandet kørsel for den salgsklare udgave nu ligger på hele 45,5 km/l med en CO2-udledning på kun 49 g/km.

Sideløbende med introduktionen af den nye plug-in hybridteknologi fortsætter Toyota med at introducere sin fuld hybrid-teknologi i endnu flere af sine eksisterende modeller. Senest skete det i Auris HSD og til næste år følger den nye Yaris i en hybridudgave. Toyota Prius vil i sig selv dog altid stå som symbol på ny teknologi og udvikling inden for hybridteknologi – nu med Toyota Prius Plug-in Hybrid som det store flagskib.

Bilen kommer til salg i Europa fra næste år, men det er stadig usikkert, om Prius Plug-in Hybrid nogensinde kommer til salg i Danmark. For med det nuværende danske registreringsafgiftssystem er der ringe udsigter for den nye teknologi her i landet. Den højteknologiske og miljørigtige bil er i modsætning til den rene elbil ikke begunstiget af særlige afgiftsbetingelser og bliver derfor for dyr for langt de fleste danskere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start