Toyota løfter sløret for ny Avensis 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota løfter sløret for ny Avensis

Nyt design, nyt interiør og nye motorer. Toyota løfter nu sløret for de første billeder af den nye Toyota Avensis, der får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts.
Toyota
17/02-2015 kl. 08:00

En af de mest populære biler i Danmark i den store mellemklasse Toyota Avensis får nu både nye klæder, nyt interiør og nye motorer. Toyota har netop løftet sløret for de første billeder af den nye Avensis, der har været Danmarks mest solgte bil og også er blevet præmieret med titlen Årets Brugtbil i Danmark.

De første billeder viser primært den nye Toyota Avensis forfra, så man må altså vente til den officielle verdenspremiere ved den internationale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts med at se bilen fra andre vinkler og på at få flere informationer om, hvad der gemmer sig bag det ydre.

Toyota kan dog allerede nu fortælle, at den nye Avensis er designet på Toyotas designcenter ED2 i Nice i Frankrig, udviklet af Toyotas europæiske udviklingsteam i Belgien og som sin forgænger vil blive bygget på Toyota-fabrikken i Burnaston i England.

Med et nyt skarpt design, høj komfort, innovativt sikkerhedsudstyr samt nye kraftige og mere effektive motorer er den nye Avensis designet og udviklet til at kunne opfylde de behov, både firmabilsbrugere og private bilejere har.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start