Toyota - Toyota inviterer til skrupskørt åbent hus
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota inviterer til skrupskørt åbent hus

5.-6. april inviterer Toyota til skrupskørt åbent hus
Toyota
02/04-2014 kl. 15:00

Toyota går amok med indbytningspriserne, når verdens største bilproducent inviterer til et skrupskørt åbent hus i første weekend i april. Man kan således få et ekstra attraktivt tilbud på sin gamle bil uanset stand, hvis man køber en fabriksny Toyota.

De kugleskøre tilbud står i kø, når Toyota i weekenden 5.-6. april inviterer til skrupskørt åbent hus over hele landet. Det er især med indbytningspriserne, at Toyota går helt amok.

Man kan nemlig få en særdeles attraktiv mindstepris for sin gamle bil, hvis man køber en af Toyotas fem mest populære modeller i Danmark. Hvis man fx køber en fabriksny og luksuriøs Avensis 1.8 T2 Premium stationcar med alcantara®- og dellæder-sæder i sort, får man mindst hele 60.000 kr. for sin brugte bil uanset mærke og stand.

Der er også helt vanvittige indbytningspriser at hente ved købet af en komfortabel Yaris Hybrid med automatgear, en skarpt designet Auris eller en rummelig familiebil Verso med plads til hele syv personer. Fælles for de tre modeller er, at man får mindst 40.000 kr. for sin gamle bil ved købet af en fabriksny.

Scor mindst 50.000 kr.

Toyota Aygo, der er Danmarks mest populære bil samlet set siden 2008, står ikke tilbage for de attraktive indbytningspriser. Man kan således score mindst 50.000 kr. for sin brugte bil uanset mærke og stand, hvis man køber en fabriksny veludstyret 5-dørs Aygo Comfort, der som standard både har 14” alufælge, aircondition, musikanlæg med cd, usb-tilslutning og Bluetooth® til håndfri mobilsnak, tågeforlygter, LED-kørelys og meget andet.

Derudover udmærker Aygo sig også rent økonomisk og kører i gennemsnit op til 23,3 km/l ved blandet kørsel.

Lige så meget amok Toyota går med indbytningspriserne, lige så skrupskøre lave renter tilbyder Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der netop er blevet kåret som Danmarks bedste af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge.

Med en variabel rente på kun 1,95 procent kan man fra Åbent hus weekenden til og med den efterfølgende weekend nyde godt af ekstra attraktiv finansiering af enhver fabriksny Toyota-model. Fx kan man få finansieret en Aygo Comfort for 922 kr. om måneden, hvis man har en gammel indbytningsbil, mens Yaris Comfort med både aircondition og Toyotas banebrydende multimediesystem Touch som standard kan finansieres fra 1.431 kr. om måneden.

Toyota har også dækket åbent hus-bordet op med andre fristende retter i form af Go-navigation uden merpris til en værdi af 8.000 kr. ved købet af en fabriksny Auris, som kan fås med benzin-, diesel- eller hybridmotor.

Stilfuld Yaris

I en ny stilfuld udgave af Yaris med tilnavnet Style får man udstyr som 15” alufælge, tågeforlygter, kromsidespejle, sidekromlister, LED-baglygter og mørktonede bageste sideruder og bagrude for kun 6.000 kr., hvilket er en besparelse på 13.500 kr.

Og som om det ikke var nok – så udlodder Toyota en iPad® Air 16GB blandt alle, der prøvekører en fabriksny Toyota.

Fristelserne står altså i kø, så kom glad forbi til et skrupskørt åbent hus hos Toyota med helt kugleskøre tilbud i weekenden 5.-6. april.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start