Magacin - Toyota inviterer til herlige hybriddage
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota inviterer til herlige hybriddage

Toyota fortsætter sit store fokus på hybrid og inviterer i weekenden 9. – 10. januar 2016 til et par herlige hybriddage med to helt nye hybridmodeller på programmet.
Toyota Danmark
22/12-2015 kl. 06:00

Når Toyota slår dørene op til åbent hus i weekenden 9.-10. januar 2016, sker det med ekstra stort fokus på hybrid. Toyota inviterer nemlig alle til et par herlige hybriddage og har gjort plads til at vise to nye hybridmodeller frem i skikkelse af bilerne Yaris Hybrid Pure og Auris Hybrid Pure.

Det er to helt nye udstyrsvarianter af Danmarks mest populære hybridbiler, som byder på et sandt overflødighedshorn af lækkert udstyr. Tag fx Yaris Hybrid Pure, der med bl.a. en totonet metallakering i perlemorshvid og sort aldrig har set frækkere og mere stilren ud.

Krydret med 16″ Style alufælge, LED-kørelys og LED-baglygter, panoramaglastag, bakkamera, tonede ruder bag, bagspoiler, 2-zonet klimaanlæg, fartpilot, automatgear og nøglefri betjening blot for at nævne lidt fra udstyrslisten kunne man forvente en bil, der prismæssigt vokser ind i en noget større bilklasse.

Proppet med ekstraudstyr

Men Yaris Hybrid Pure fås – trods proppet med ekstraudstyr for over 65.000 kr. – til kun 219,995 kr. og med en 1.33-liters benzinmotor for under 200.000 kr.

Auris Hybrid Pure frister bl.a. med endnu større 17″ Style alufælge, panoramaglastag samt regn- og skumringssensor, der automatisk sørger for at tænde lyset for og bag på bilen, når mørket falder på.

Toyota byder naturligvis også på andre udgaver af hybridbilerne. Efter nedsættelsen af registreringsafgiften er det blevet endnu mere attraktivt at vælge en hybridbil. Faktisk kan man nu blive særdeles godt kørende i en Yaris Hybrid fra kun 160.995 kr. eller i en Auris Hybrid fra kun 249.990 kr.

Og fælles for alle Toyota-hybridmodeller er, at man frem til 18. januar har mulighed for at finansiere dem til en rente på kun 0,95 procent gennem Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans. De er flere år i træk kåret som bedst i test i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge og tilbyder dermed Danmarks bedste billån.

Kigger man forbi en Toyota-forhandler i weekenden 9.-10. januar eller i ugerne efter frem til udgangen af januar og prøvekører en hybridbil, er man samtidig med i lodtrækningen om at vinde en Auris hybridbil i et helt år og få den samme gode oplevelse, som ca. 2.500 nye danske hybridbilejere har fået gennem det seneste år.

Der er altså lagt op til nogle herlige hybriddage, men også en sand bilfest. De fleste øvrige Toyota-modeller åbner nemlig også det nye år med at være en hel del mere attraktive end vanligt som følge af afgiftsændringen i november. Det betyder, at man fx kan spare op til 35.000 kr. på Toyota Verso med syv sæder eller op til hele 108.000 kr. på Toyota Land Cruiser 150.

Sidst men ikke mindst frister en af Danmarks mest populære biler – den rappe Toyota AYGO – med privatleasing med en førstegangsydelse på kun 995 kr.

Så der er mange gode grunde til at kigge forbi sin lokale Toyota-forhandler i weekenden 9.-10. januar med mulighed for at gøre en knaldgod handel. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start