Toyota Hybrid med ti års gratis tryghedsprogram
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota Hybrid

Ti års gratis tryghed
Toyota
08/07-2013 kl. 09:00

Verdens største bilproducent Toyota introducerer et nyt loyalitets- og tryghedsskabende program for alle nuværende og kommende ejere af Toyotas hybridbiler, hvor kunder i ti år helt gratis bliver sikret mod eventuelle omkostninger til udskiftning eller reparation af hybridbatteriet.

Flere og flere danskere opdager de mange fordele ved at eje en hybridbil og glæder sig over den miljørigtige hybridteknologi fra Toyota. I takt med den stigende interesse for Toyotas hybridbiler introducerer den japanske bilproducent nu et nyt loyalitets- og tryghedsskabende program for alle nuværende og kommende ejere af Toyotas hybridbiler.

Toyota Hybrid Tryghedsprogram, som tiltaget kaldes, indebærer, at man som ejer af en Toyota hybridbil får tilbudt gratis hybrid helbredstjek af sin bil hvert år eller for hver 15.000 km på et autoriseret Toyota-værksted. Dermed sikrer man sig fremadrettet mod eventuelle omkostninger til udskiftning eller reparation af hybridbatteriet.

”På trods af hybridbilens stigende popularitet i Danmark oplever vi fortsat, at enkelte stadig bekymrer sig om den avancerede hybridteknologi og batteriets holdbarhed. Toyota har solgt hybridbiler siden 1997, og en af de mest anerkendte tyske undersøgelser fra TÜV viser, at Toyotas hybridbiler er blandt de mest driftsikre biler, der overhovedet findes. Med introduktionen af Toyota Hybrid Tryghedsprogram fjerner vi nu den sidste utryghed om potentielle omkostninger ved evt. reparation eller udskiftning af hybridbatteriet,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Toyotas nye Hybrid Tryghedsprogram er et bevis på den japanske bilproducents store fokus på driftsikkerhed, pålidelighed og kundetilfredshed og kan forlænges op til bilens 10. år med ubegrænset kilometer. Det er med til at give nye og eksisterende ejere af Toyotas hybridbiler ro i sjælden år efter år – i op til ti år.

”Så nu er der absolut ingen grund til at bekymre sig om batteriets levetid, så længe bilen får jævnlige hybrid helbredstjek – endda helt gratis,” tilføjer Anders Tystrup.

Tryghedsprogrammet gælder for alle Toyotas markedsførte hybridbiler i Danmark, hvilket omfatter Prius, Prius+, Auris Hybrid og Yaris Hybrid. Sidstnævnte har med over 700 solgte biler siden introduktionen for knap et år siden tegnet sig for hybridbilens gennembrud i Danmark.

Toyota tilbyder fortsat som vanligt hele tre års fabriksgaranti på alle bilmodeller, fem års garanti på hybridkomponenter og altså nu også helt op til ti års tryghed på eventuelle fejl på hybridbatteriet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start