Toyota - Hjælper med at lyse op i mørket
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota hjælper med at lyse op i mørket

Trafiksikkerheden er i højsædet hos verdens største bilproducent Toyota
Toyota
25/10-2013 kl. 14:00

Både i bilerne og i forhold til de såkaldte bløde trafikanter som fx fodgængere og cyklister. Derfor hjælper Toyota med til at lyse op i mørket i den forestående vinterperiode ved bl.a. at støtte Børneulykkesfondens store refleksdag.

Den mørke efterårs- og vinterperiode er over os, og det gælder derfor nu for alvor om at være ekstra opmærksom i trafikken. Det er dog ikke altid nok at skærpe opmærksomheden, for det kan være svært at se især de såkaldte bløde trafikanter som fx fodgængere og cyklister, når mørket falder på.

Derfor sætter Børneulykkesfonden i samarbejde med Codan Forsikring fokus på sikkerhed og synlighed i trafikken med henblik på at nedbringe antallet af trafikulykker i mørket. Toyota støtter op om den gode sag som partner på Årets Refleksdag og Refleksløbet.

”Et af Toyotas store fokusområder er netop trafiksikkerhed. Derfor glæder vi os over at være med til at bakke op omkring det gode initiativ at minde folk om at være synlige i den mørke tid. Det kan redde mange liv,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Urene skal snart stilles om til vintertid, og vanen tro ligger Årets Refleksdag nogle dage inden, nemlig den sidste torsdag i oktober, hvilket i år er 24. oktober. Her bliver Årets Refleks bl.a. uddelt til de bløde trafikanter i morgentrafikken i flere af landets store byer.

Derudover holdes der for anden gang Refleksløbet i Gentofte og Odense, som en del af Årets Refleksdag. Både voksne og børn kan deltage, og der er lagt op til både sved og sjov i mørket torsdag aften.

2 Alle Toyota-forhandlere over hele landet har forud for Årets Refleksdag modtaget en pakke med Årets Refleks med opfordringen om, at medarbejderne tager reflekserne i brug.

Man kan læse mere om Årets Refleksdag www.refleksdag.dk og om Refleksløbet på www.refleksløbet.dk.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start