Toyota har færrest motorskader og fejl på mekanik
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota har færrest motorskader

Toyota er det bilmærke i verden med færrest fejl på mekanik og elektronik.
Toyota
16/07-2012 kl. 14:45

Det viser en undersøgelse fra det svenske forsikringsselskab Länsförsäkringar.

Undersøgelsen bygger på 10.328 anmeldte maskinskader i Sverige, og på baggrund af disse har det svenske forsikringsselskab udarbejdet Maskinskaderapporten 2011.

Her markerer Toyota sig som det bilmærke, der har færrest maskinskader. Maskinskader er en samlet betegnelse for bl.a. fejl på motor, styretøj, gearkasse, kobling, bremser mv.

“Vi har en ekstremt høj kvalitetskontrol i alle led lige fra produktionen af biler på vores fabrikker til kundeservicen hos Toyota-forhandlerne og på vores autoriserede serviceværksteder. På den måde har vi i mange år sikret, at vores biler har høj driftsikkerhed samtidig med, at servicen er helt i top,” siger Anders Tystrup, pressechef hos Toyota Danmark A/S.

Han henviser samtidig til FDM's og Loyalty Groups årlige tilfredsundersøgelse blandt bilister kaldet AutoIndex, hvor Toyota i undersøgelsens 10 år lange historie har ligget nummer et som det bilmærke i Danmark, der har de mest tilfredse bilejere hos forhandlerne og på serviceværkstederne.

Ifølge den svenske undersøgelse koster det i gennemsnit 16.000 svenske kroner – svarende til 14.000 danske kroner – at udbedre en maskinskade.

Læs mere om, hvordan alle bilmærker klarer sig i Maskinskaderapporten 2011 på www.lansforsakringar.se eller www.urlen.dk/maskinskaderapport.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start