Toyota GR Supra med 258 HK har nu fået et prisskilt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota GR Supra prissat

Den helt nye udgave af Toyota GR Supra med 2.0-liters motor og 258 hestekræfter har nu fået et prisskilt
Toyota Danmark
07/05-2020 kl. 11:10
For et år siden meldte Toyota udsolgt af sin nye sportsvogn GR Supra i Danmark. Nu har mobilitetsgiganten igen åbnet for salget GR Supra og føjer en helt ny udgave med 2.0-liters motor med 255 hestekræfter, et drejningsmoment på 400 Nm allerede fra 1.550 omdrejninger og tre forskellige udstyrsvarianter til programmet. Et modelprogram, der i forvejen består af en 3.0-liters sekscylindret udgave med 340 hestekræfter i en enkelt udstyrsvariant.

 

Danske Motorjournalister tildelte i november GR Supra den største hæder for en sportsvogn i Danmark, da den vandt æresprisen Bilglædeprisen, ved Årets Bil i Danmark 2020. Den nye GR Supra 2.0 skal være med til at gøre den køreglade og anmelderroste sportsvogn interessant for endnu flere og er prissat særdeles attraktivt med en startpris på 789.990 kr. for udgaven med udstyrsnavnet Live.

 

Live-udgaven byder på bl.a. særlige sportssæder med Alcantara-indtræk, elektrisk lændestøtte og sædevarme, 18” alufælge, LED-forlygter og –baglygter, 6.5 tommers multimedie touchskærm, en sikkerhedspakke med automatisk nødbremse, vejskiltegenkendelse, advarsel for vognbaneskift og fartpilot samt meget andet udstyr.


Prisen for den heftige sportsvogn med det sagnomspundne navn starter fra 789.990 kr., og GR Supra 2.0 kommer i tre forskellige udstyrsudgaver: Live, Sport og Premium. Fælles for dem alle er, at de byder på en samlet pakke til entusiaster, der vægter styling, præstationer, lyd og værdi for pengene højest.

 

Rødder i motorsporten

Det er Toyotas motorsportsafdeling, TOYOTA GAZOO Racing, der står bag udviklingen af GR Supra. Og går man et udstyrsniveau op fra Live til Sport, er der – som navnet indikerer – ekstra fokus på nogle af de særlige dyder, som generelt kendetegner GR Supra og dens udviklingsrødder i motorsportsafdelingen.

 

Det indebærer bl.a. en adaptiv variabel undervogn, sportsbremser og et aktivt differentiale, som alle er finesser, der løfter bilens i forvejen meget høje køreegenskaber. Derudover er Sport-versionen også udstyret med en 8.8 tommer multimedie touchskærm med integreret navigation som standard. Prisen GR Supra 2.0 Sport lyder på 839.990 kr.

 

Højeste udstyrsvariant af GR Supra 2.0 har ligesom den eneste udstyrsvariant til GR Supra storebroren med 3.0-liters motor fået navnet Premium. Det er udstyrsudgaven til individualisten, der ønsker det ultimative udstyr til sin sportsvogn og samtidig går op i detaljen.

 

I Premium-udgaven vil man blandt andet kunne sætte sig til rette i luksuriøse el-justerbare lædersæder, oplade sin smartphone trådløst og nyde tonerne fra det kompetente JBL-lydsystem i kabinens 12 indbyggede højttalere. Samtidig får man vigtig køreinformation projiceret op i forruden via et Head-up display i farver, der sikrer, at man som fører kan holde fokus på vejen. GR Supra 2.0 Premium fås for 889.990 kr.

 

Den nye GR Supra 2.0 vejer 100 kg mindre end sin 3.0-liters storebror, hvilket gør, at man – selv om motoren med sine 258 hestekræfter yder lidt mindre end storebrorens 340 hestekræfter – stadig oplever en særdeles køreglad og ikke mindst hurtig sportsvogn, der bliver skudt af sted fra 0 til 100 km/t. på blot 5,2 sekunder. Det er kun 0,9 sekunder langsommere end udgaven med den største motor.

 

Toyota GR Supra med 2.0-liters og 3.0-liters kan bestilles fra i dag hos alle autoriserede Toyota-forhandlere i Danmark.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start