Toyota Pro-tech - beskytter din bil m. NASA-teknologi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota beskytter din bil

Med NASA-teknologi
Toyota
14/02-2013 kl. 14:15

Det kræver en særlig stærk overflade og ugentlig pleje, hvis lakken på din bil skal kunne modstå fx sollys, fugleklatter, bremsestøv og syreregn. Men nu gør Toyota op med uholdbare og tidskrævende løsninger og introducerer Toyota ProTect baseret på NASA’s forskning og udvikling inden for overfladebehandlinger.

De fleste bilejere har et ønske om at bevare den glans, deres bil har, når den er ny. Men det kræver en stor indsats og tålmodigt arbejde, hvis lakken skal bevare dens oprindelige blanke look i længere tid.

Det råder Toyota nu bod på og introducerer produktet Toyota ProTect, der er en revolutionerende teknologi baseret på den amerikanske rumfartsadministration NASA’s forskning og udvikling inden for overfladebehandling til satellitter.

ProTect kan ikke helt sammenlignes med autovoks eller lakforsegler. Det er nemlig en gennemgribende ny teknologi, der danner en molekylær forbindelse med bilens lak og skaber en ekstrem stærk og holdbar forsegling. Det gør, at bilen kan bevare sin oprindelige glans i mange år, inden en ny behandling med ProTect er påkrævet.

”Toyota ProTect er ganske enkelt banebrydende. Når bilen først har fået en behandling, er den utrolig let at holde ren uden brug af voks eller andre specialprodukter. Derudover er det også unikt, at behandlingen holder i mange år, og så har man garanti for en bil, der altid ser ny ud”, bemærker pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S. Fem års garanti følger bilen
Toyota giver hele fem års garanti på alle bilens udvendige overflader, der er behandlet med ProTect. De fem års Toyota ProTect-garanti følger bilen, selv hvis man sælger den i løbet af garantiperioden.

Udvendig betyder den sparede voks og polering mindre arbejdstid, færre udgifter og meget mindre vandforbrug – til gavn for både bilejer og miljø.

Men det er ikke kun bilens ydre, der får glæde af den optimale beskyttelse. Toyota ProTect kan nemlig også bruges på indvendige flader i bilen, og spilder man på sædet, kan pletten tørres væk uden at efterlade det mindste spor, hvis man altså på forhånd har fået behandlet sædet med ProTect.

En lakbehandling af bilen med Toyota ProTect udføres udelukkende på et autoriseret Toyota-værksted og koster som vejledende pris 4.995 kr.

”Det er både en fordel, mens man ejer bilen, og når man skal sælge den igen. Brugtbilskøbere lægger stor vægt på fremtoning og stand, og en Toyota ProTect-behandling vidner om, at bilen er i god stand, og at ejeren har passet godt på den. Det gør i sidste ende bilen mere attraktiv, når den en dag skal sælges,” vurderer Anders Tystrup.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start