Toyota Aygo helt i top på listen over mest solgte bil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota Aygo topper salgslisten igen i maj

For anden måned i træk placerer Toyota Aygo sig helt i top på listen over de mest solgte biler i Danmark.
Toyota
27/06-2012 kl. 09:30

Der blev således indregistreret hele 765 Aygo’er i maj, hvilket altså var mere end rigeligt til at distancere alle øvrige modeller.

Danmarks mest solgte bil samlet set de seneste fem år Toyota Aygo formår fortsat at charmere sig ind hos danskerne. For anden måned i træk blev Toyotas mest populære bil nemlig den mest solgte i Danmark i maj med hele 765 indregistrerede biler.

Det er kun en måned siden, at Toyota Aygo sidst satte sig solidt på førstepladsen, da den også i april blev den mest solgte bil i Danmark. Succesen fortsætter dermed ufortrødent for den attraktive Aygo, der blev Danmarks mest solgte bil i både 2008 og 2010.

Toyotas mest populære bil fik i marts i år et ansigtsløft med nyt udvendigt design bl.a. med smarte LED-forlygter samt en opdateret og mere støjsvag kabine. Samtidig blev prisen på Aygo sat ned til kun 79.990 kr. for den billigste udgave, hvilket gør bilen til en af de absolut billigste i Danmark. Derudover kan man ved køb af en 5-dørs udgave fortsat få mindst 18.000 kr. for sin gamle indregistrerede bil uanset mærke og stand.

Alt sammen har været med til at skærpe interessen yderligere for Toyota Aygo, som mange vælger at finansiere gennem Toyotas finansieringsselskab Toyota Financial Services til en uhørt lav ydelse. Toyota Financial Services banker nemlig bankerne med flere tusinde kroner og tilbyder ifølge Forbrugerrådet Danmarks billigste bilfinansiering.

Man kan fx få finansieret en ny Toyota Aygo for beskedne 861 kr. om måneden over 96 måneder med kun 20.000 kr. i udbetaling. Danmarks mest solgte bil i april og maj i år Toyota Aygo kan ses og prøvekøres hos alle Toyota-forhandlere i Danmark, og falder man for den friske og charmerende Toyota, vil man endda kunne få den leveret inden for kort tid.

Aygo-succesen var samtidig med til, at Toyota også samlet set blev det bedst sælgende personbilmærke i Danmark i maj. Udover Aygo ligger både Toyota Yaris og Toyota Avensis på top-10 over de mest solgte biler i maj. Dermed var mere end hver tiende indregistrerede bil i den sidste forårsmåned en Toyota.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start