Toyota Aygo med charme, selvtillid og et nyt design
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Toyota Aygo sætter ny danmarksrekord

Med hele 1.079 indregistrerede biler i juli sætter Toyota Aygo ny danmarksrekord for flest solgte biler på en enkelt måned.
Toyota
13/08-2012 kl. 16:00

Samtidig slår Aygo sin position som den mest solgte personbil i Danmark i år helt fast.

Med charme, selvtillid og et friskt nyt design samt en endnu mere støjsvag kabine fortsætter Toyota Aygo med at charmere sig ind hos danskerne. Med hele 1.079 indregistrerede biler i juli måned sætter Toyota Aygo ny danmarksrekord for flest indregistrerede biler på en enkelt måned.

Toyotas mest populære bil blev den mest solgte bil i Danmark i både april og maj og altså igen i juli, hvilket bringer Aygo op på hele 4.316 solgte biler efter årets første syv måneder. Det betyder, at Aygo ikke bare fastholder, men også udbygger sin position som den mest solgte personbil i Danmark i 2012. Succesen fortsætter altså ufortrødent for den attraktive Aygo, der blev Danmarks mest solgte bil i 2008 og 2010.

Så sent som i marts i år fik Aygo et ansigtsløft med nyt udvendigt design bl.a. med smarte LED-forlygter samt en opdateret og mere støjsvag kabine. Samtidig blev prisen sat ned til kun 79.990 kr. for den billigste udgave, hvilket gør bilen til en af de absolut billigste i Danmark.

35.000 kr. for sin brugte bil
Derudover kan man ved køb af en 5-dørs udgave fortsat få mindst 18.000 kr. for sin gamle indregistrerede bil uanset mærke og stand, og køber man den helt nye Aygo T3 med bl.a. læderrat, mørktonede ruder og Bluetooth® som standard, får man mindst 35.000 kr. for sin brugte bil.

Alt sammen har været med til at skærpe interessen yderligere for Toyota Aygo, som mange vælger at finansiere gennem Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans til en uhørt lav ydelse. Toyota Finans banker nemlig bankerne med flere tusinde kroner og tilbyder ifølge en analyse af Forbrugerrådet Danmarks billigste bilfinansiering.

Man kan fx fortsat få finansieret en ny Toyota Aygo for beskedne 861 kr. om måneden over 96 måneder med kun 20.000 kr. i udbetaling. Danmarks mest solgte bil i 2012 Toyota Aygo kan ses og prøvekøres hos alle Toyota-forhandlere i Danmark og har kort leveringstid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start