KIA Motors: Topkarakter hos Reddot design awards
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Topkarakter til KIA Motors

Topkarakter til KIA Motors ved reddot design awards
Kia Motors
14/03-2011 kl. 22:30

• Bilproducent modtager to prestigefyldte priser for sit design
• Den nye Optima sedan kåret som ”best of the best”
• Endnu en reddot-pris til KIA Sportage
• Fire modeller fra KIA har nu modtaget designpriser

KIA Motors har fået topkarakter i to kategorier i forbindelse med dette års reddot produkt design-konkurrence i Tyskland.

Juryen, som bestod af respekterede eksperter inden for design, tildelte reddot-priser til den nye KIA Sportage i segmentet for kompakte SUV'er og til Optima sedan. Dommerne tildelte desuden en særlig hyldest til den nye Optima med prisen som ”best of the best” – konkurrencens højeste udmærkelse for banebrydende design, som kun de bedste produkter i hver kategori har mulighed for at vinde.

Med disse nye priser har i alt fire KIA modeller modtaget en reddot-pris – med KIA Venga som prisvinder i 2010 og KIA Soul som vinder i 2009. Kia Optima og den nye Sportage vandt desuden iF-produktdesignprisen i december 2010.

“Vi er meget stolte af reddot-priserne til KIA Optima og den nye Sportage. Priserne er en stor anerkendelse af det arbejde, som vores internationale designteams har udført, og en saltvandsindsprøjtning til vores designmæssige strategi”, udtaler Peter Schreyer, som er Chief Design Officer hos Kia Motors Corporation. “Naturligvis er vi især glade for ”best of the best” prisen til vores nye sedanmodel. KIA Optima udstråler en dristig og atletisk energi, og bilens blanding af enkle, flydende linjer og elegante men ukomplicerede former fanger øjet på samme måde som et perfekt skræddersyet italiensk jakkesæt”.

Benny Oeyen, som er Vice President for Marketing og Product Planning hos KIA Motors Europe, understreger betydningen af designet i relation til KIAs position på markedet. “Disse reddot-designpriser er en kæmpe succes for vores mærke. De udgør endnu et skulderklap til vores banebrydende design, og den store værdi for pengene, som KIA tilbyder kunderne. Samtidig bevidner den store efterspørgsel efter både den nye Sportage og Optima, hvor god smag vores kunder har! Den særlige pris til KIA Optima vil gøre det nemmere for os at lancere vores nye sedan i det stærkt konkurrenceprægede D-segment”.

Anerkendt på verdensplan: reddot-prisen
Reddot product design awards er en af verdens største konkurrencer inden for design, og konkurrencen har været afholdt i Design Zentrum Nordrhein Westfalen siden 1955. I år konkurrerede 1.700 producenter fra 60 lande og fra mange forskellige brancher om prisen med i alt 4.433 produkter.

Juryen bestod af højt respekterede eksperter inden for design. De studerede og testede produkterne, og bedømte disse efter kriterier som fx deres innovationsniveau, funktionalitet, ergonomi og holdbarhed samt deres økologiske og intuitive egenskaber. Kun produkter med den højeste designstandard kan komme i betragtning til at vinde den eftertragtede reddot-pris.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start