Toyota Yaris: Topkarakter i sikkerhed - 5 stjerner
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Topkarakter i sikkerhed

Toyota Yaris scorer de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP
Toyota
03/11-2011 kl. 12:00

Dermed indfrier den skarpt designede og rummelige minibil til fulde forventningerne om et særdeles højt sikkerhedsniveau.

Den fik hurtigt ros for det skarpe design, den højere kvalitet i kabinen, den øgede rummelighed, den forbedrede brændstoføkonomi og den særdeles konkurrencedygtige pris fra kun 124.995 kr.

Men den nye Toyota Yaris, der i disse dage har premiere over hele Danmark, manglede et sidste og endeligt stempel – nemlig sikkerhedsstemplet fra Euro NCAP. Det er nu kommet i form af de maksimale 5 stjerner, hvilket betyder, at den nye Yaris altså lever fuldt ud op til de allerstrengeste krav til sikkerheden i en ny bil.

”Sikkerheden i bilen er ekstrem vigtig for Toyota. Derfor glæder det os naturligvis, når Euro NCAP’s strenge sikkerhedstest blåstempler vores arbejde. Det bekræfter samtidig, at man kan føle sig helt tryg, når man kører i den nye Yaris,” siger Anders Tystrup, pressechef hos Toyota Danmark A/S.

Højt sikkerhedsniveau videreudviklet Lige siden første generation af Yaris har Toyota løbende arbejdet på at videreudvikle det høje sikkerhedsniveau, så det som minimum følger med tiden – og endda i flere tilfælde ligger forud for sin tid. Allerede i 2000 blev Yaris kåret som den sikreste minibil af alle, mens den anden generation Yaris i 2005 opnåede de maksimale 5 stjerner fra Euro NCAP.

Den nye og tredje generation Yaris er netop blevet sikkerhedstestet, og her opnåede den mest populære Toyota i Europa den højeste udmærkelse i Euro NCAP’s sikkerhedstest i 2011. Samtidig opfylder minibilen allerede de skærpede krav om sikkerhed for fodgængere, der bliver indført i sikkerhedstesten fra 2012.

Kabinen er nemlig designet til på effektiv vis at viderefordele energien fra en kollision ud i hele bilens karosseri, hvilket reducerer risikoen for større skader både for folk inde i og udenfor bilen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start