Magacin - To spændende nyheder fra Dunlop
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

To spændende nyheder fra Dunlop

To spændende nyheder fra Dunlop: Montering på Mercedes-AMG og Renault Espace
Goodyear Dunlop Danmark
10/07-2015 kl. 12:00

Dunlop har udstyret Mercedes-modellerne AMG C63 og C63 T med Dunlop Sport Maxx RT som originaludstyr. Monteringen af Dunlops ultra high performance-dæk på Mercedes-AMG kommer efter et omfattende samarbejde med Dunlop, og dækkene er specialtilpasset den nye bils særlige high-performance-egenskaber. Dækkene er bl.a. blevet banetestet på en af verdens mest udfordrende baner, Nürburgring-Nordschleife.

Dunlop Sport Maxx RT-dækkets vigtigste egenskaber er et exceptionelt vejgreb på tør vej og et fremragende vådgreb, præcise og stabile styreegenskaber selv ved høj hastighed i kurverne og stærke bremseegenskaber. Det er således en sikker og sporty 476 HP Mercedes-AMG C63, der præsenteres på vejene. For at sikre et stærk vejgreb har Dunlop benyttet en specialudviklet konstruktion fra motorsporten til at opnå den optimale balance mellem for- og bagaksel.

“For at leve op til kravene til håndtering på tør vej benyttede vi en materialeblanding med et stort indhold af forskellige fyldstoffer, harpikstyper og specialpolymerer,” forklarer Percy Lemaire, Director Tire Technology hos Goodyear Dunlop.

Dunlop Sport Maxx RT er fremstillet til forakslen i dimensionerne 245/35 ZR19 (93Y) XL, og til bagakslen i dimensionerne 265/35 ZR19 i (98Y) XL.


Renault Espace udstyret med Dunlop-dæk

Den nyeste model af den berømte Renault Espace bliver også udstyret med Dunlop Sport Maxx RT-dæk, i dimensionerne 235/55R19 101W.

– Dette ultra high performance-dæk monteret på Espace leverer en helhjertet og robust performance. Det er Dunlops mål at levere high performance-produkter, der matcher en high performance-livsstil. Med monteringen af dette dæk kan vi give bilisterne intuitiv kørsel, uanset hvor de befinder sig, siger Nick Harley, Goodyear Dunlops Managing Director for Original Equipment, Consumer Tires EMEA

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start