To meget forskellige campingvogne rammer Danmark
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

To meget forskellige campingvogne

Den ene kan opfylde nogle helt specielle behov som man normalt ikke forbinder med en campingvogn
Damsgaard Caravan Center
25/11-2015 kl. 18:45

Hvordan man bruger sin campingvogn kan være meget forskelligt. Nogle mennesker bruger den kun til ferie og andre vil gerne bruge den til noget mere.

Nu er der kommet to meget forskellige modeller hvor den ene kan opfylde nogle helt specielle behov som man normalt ikke forbinder med en campingvogn.

Mere end bare en campingvogn

Bo Damsgaard fra Damsgaard Caravan i Silkeborg fortæller, ” Knaus Sport & Fun er meget mere end ”bare” en campingvogn. Den kan bruges på ferier og ture som en almindelig campingvogn, men samtidigt kan den også bruges som transporter til f.eks. sportsudstyr som surfboards, paragliders, cykler eller endda motorcykler, ja det er kun fantasien som sætter grænserne. Den 92 cm brede bagdør giver mange muligheder. Man kan også bruge den til både ferie og transport på samme tid. Så behøver man ikke at undvære sin yndlings fritidsbeskæftigelse imens man er på ferie. Med en egenvægt på 1.020 kg og med mulighed for at veje den op til 1.700 kg. er der rigeligt med frivægt til både sportsudstyre og tøj.”

Knaus har tidligere lanceret Sport & Fun, men der var den i en mere primitiv og skrabet version.

”Den nye Sport & Fun er blevet meget mere komfortabel. Nu er det blevet en rigtig campingvogn med høj komfort. Som Knaus også viser i sine andre modeller, er de rigtigt dygtige til at skabe hygge og komfort, dette er gennemført i denne nye Knaus Sport & Fun. Her er alt hvad man behøver for en god ferie. Køkken med 3 gasblus, stort køleskab og koldt og varm vand, baderum med praktisk nytænkt brusebund, siddegruppe, dobbeltseng og mange andre praktiske detaljer”, fortæller Bo Damsgaard.

Hvis man er til den mere traditionelle, lander der i disse dage også en anden meget speciel model hos Damsgaard Caravan.

Priserne er konkurrencedygtige

Knaus Südwind ”Silver Selection” er blevet helt fantastisk modtaget af de danske campister. Det er en helt speciel model i nyt flot design, med masser af udstyr.

Bo Damsgaard fortæller, ” Med udstyr som Heki 2 tagluger, myggenetdør, kraftige Stabilform støtteben, lameludtræk mellem enkeltsenge, springmadrasser, TV-holder, elektrisk gulvvarme, udvendig kombi-stikdåse med TV og 230 V, 2 x USB stik, glatte sider, GFK tag, alu. fælge, radio med CD og MP3, ambiente belysning, 190 l. Køleskab hvor designet tillader det og meget mere, er der alt det udstyr man har behov for, for at holde en god ferie. Samtidigt er der 14 forskellige grundrids at vælge imellem. Og med priser der starter på 146.900,- for den mindste model og slutter på 229.900,- for den største model, 750 UFK, er priserne også de helt rigtige. ”

”Nu kan Knaus konkurrere med de mere prisbillige campingvogne på markedet – og dette uden at gå på kompromis med kvaliteten. Knaus har altid været kendt for at være campingvogne i høj kvalitet med et innovativt design. Dette fortsætter til sæson 2016. Vi glæder rigtigt meget til at vise kunderne de nye Knaus campingvogne og vise dem hvor meget campingvogn man egentlig får for pengene. På vores hjemmeside ligger små videoklip vi har lavet af de enkelte campingvogne. Her har man mulighed for at se alle de smarte detaljer inden man kommer ud i forretningen og ser vognene rigtigt, ” slutter Bo Damsgaard af med at sige.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start