Citroën - Tinkoff-Saxo indgår 2 års samarbejdsaftale
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tinkoff-Saxo

Indgår en 2-årig samarbejdsaftale med Citroën
Citroën
30/01-2015 kl. 09:15

Det professionelle cykelhold Tinkoff-Saxo med Bjarne Riis som team manager har netop indgået en 2-årig samarbejdsaftale med Citroën. Den betyder, at Citroën i Belgien/Luxemburg, Danmark, Italien, Polen, Slovakiet og Spanien, leverer i alt 24 følgebiler, hovedsagelig Citroën C5 Tourer, til teamet, som vil bruge dem i de europæiske løb. De danske biler er allerede taget i brug.

Tinkoff-Saxo er blandt verdens elitehold i cykling med ryttere som spanske Alberto Contador, slovakiske Peter Sagan, polske Rafal Majka, italienske Ivan Basso m. flere, herunder en række danske ryttere.
Den adm. direktør Stefano Feltrin udtaler, ”at vi er meget glade for aftalen med Citroën. En følgebil er jo mere end blot et transportmiddel, da den skal kunne fungere som et ”rullende” kontor under løbene, så sportsdirektører, teknikere og andre får de bedste og mest komfortable arbejds-betingelser. Samtidig skal bilen sørge for en sikker og blid transport af højteknologisk udstyr, herunder de avancerede cykler og reservedele til dem. Citroën C5 Tourer er meget velegnet til at løse disse opgaver, så vi ser frem til vores samarbejde med Citroën i de næste to år”.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start