Ford - Ny onlineportal til håndværkere på farten
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Til håndværkere på farten

Ford lancerer ny onlineportal til håndværkere på farten
Ford
14/04-2014 kl. 09:45

Brugere af varebiler skal i stigende grad forholde sig til faktorer som regler og lovgivning, drift og service, kørsel, nye produkter mv. Med Gulpladen.dk lancerer Ford derfor en ny onlineportal, der samler alle de informationer, som håndværkere o.a. varebilbrugere har brug for i hverdagen, lige fra de seneste trafikopdateringer til nye gadgets eller en forklaring på, hvad reglerne om fartskrivere betyder for arbejdskørslen.

Nyttige informationer i et uformelt univers

“Håndværkere og entreprenører er ofte at finde bag rattet i varebiler. Den typiske varebilbruger har travlt og er ikke interesseret i at bruge tid på hjemmesider med et alenlangt og teksttungt indhold. Gulpladen.dk serverer nyttig viden pakket ind i præcise budskaber uden dikkedarer, der kan optimere brugerens arbejdsdag i rammerne af et uformelt onlineunivers, hvor seriøse informationer vedr. lovgivningen om gulpladebiler kombineres med underholdning”, lyder det fra Tom Maxmølris, der er marketingchef hos Ford.

En anden vigtig feature på Gulpladen.dk bliver trafikinformationer via feeds fra Vejdirektoratet, så brugeren altid kan holde sig ajour vedrørende vejarbejder, kødannelser og andre hændelser, der kan påvirke hans kørsel. Endelig er der mulighed for at læse portrætter af andre varebilbrugere, som fortæller om deres arbejdsdag og deler ud af deres bedste tips om varebiler, herunder økonomi, vedligehold, kørsel mv.

En naturlig del af arbejdsdagen

Gulpladen.dk er opdelt i forskellige sektioner, så brugeren nemt kan navigere sig frem til den viden, han skal bruge. Under kategorien ”Mesterkørsel” kan han f.eks. hente tips og tricks til bedre kørevaner og en mere effektiv kørsel, ligesom sektionen ”Servicetips” giver ham gode råd om service og vedligehold.

“Sektionen ”Værd at vide” gør ham klogere på regler og lovgivning for gulpladebiler. Der ud over kan han hente økonomiske råd og guides under kategorien ”Bedre bundlinje”. ”Lidt til pausen” holder ham opdateret med de seneste gadgets og lir til varebilen” udtaler Lene Dahlquist, pressechef hos Ford og pointerer, at portalen løbende opdateres med seneste nyt.

“Vores mål er, at Gulpladen.dk skal indgå som en naturlig del af brugerens arbejdsdag, og derfor er portalen designet, så informationerne er let tilgængelige, hvad enten det er via en smartphone, tablet eller en PC. Vi er derfor ikke i tvivl om, at Gulpladen.dk nok skal hitte blandt de travle håndværkere på farten”, siger Lene Dahlquist.

Gulpladen.dk kan findes på adressen www.gulpladen.dk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start