Test: Sportage GT - ny livsstils SUV fra KIA
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Sportage GT – ny livsstils SUV fra KIA

Magacin tester KIA Sportage med GT Line Pakken
Webmaster
18/08-2016 kl. 10:00

Den helt nykonstruerede udgave af Kia Sportage byder på god plads, praktisk anvendelighed og masser af livvstil. Alt til en pris, der starter ved ca. 300.000 kr.

Den testede model kunne prale med AWD (All Wheel Drive) så Magacin kørte naturligvis en tur i mudderet. Kia Sportage kunne sagtens klare udfordringen, men blev dog ikke hjulpet af de dæk den var udstyret med.

Hvis mudder og andet ufast terræn skal forceres, så anbefales det at afmontere GT-dækkene og påmontere M&S-dæk for bedste resultat.

Testbilen kom med 2.0 diesel motor med 135 hk og klarer 19 km/l. Har man temperament til mere, kan man få den samme motor med 185 hk. Men så vil motoren også have noget for projektet, så hedder det 16 km/l. Når det er sagt, burde 135 hk i Sportage være nok til de fleste.

KIA Sportage skal ind og konkurrere mod Audi A5, A7 eller en VW Tourag. Sportage gør det til det halve, og ikke fordi der er sparet med billig hård plastik eller mangel på udstyr. Nej, Sportage har det hele og gør det lige så godt som konkurrenterne. Derudover får man jo også KIA's 7års Garanti.

Vi på Magacin har haft meget svært ved at finde noget negativt om Sportage, (i hvert fald med GT-Line Pakken) så hvis du kigger dig om efter en livsstils SUV men samtidig er glad for dine penge, er KIA Sportage 100% et kig værd

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start