Trigano teltvogne: Fornuftig pris - Op til 10 person.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Teltvogne i høj kvalitet til en meget fornuftig pris

Teltvogne rejser let
Camping Agenten
15/04-2013 kl. 17:20

Teltvogne har gennem mange år været den foretrukne måde at campere på for folk, der ønsker at rejse let og ikke være begrænset af f.eks. en campingvogns størrelse og vægt. Den lave vægt gør, at selv de mindste biler kan trække en teltvogn, og med Triganos nye modeller skal man ikke længere gå på kompromis med komfort og luksus.

Trigano har lanceret fire meget forskellige typer teltvogne i Danmark. For alle modeller gælder, at man får meget teltvogn i god kvalitet til en fornuftig pris. 

”Camping er for alle. Også de der ikke vil investere i en dyr campingvogn, eller ikke har en stor bil til at trække en campingvogn”, siger Peter Outzen fra CampingAgenten, der er den danske importør af Trigano Teltvogne.

Han fortsætter:
”Mange nyere biler må ikke trække en tung anhænger som en campingvogn. Men ingen af vores teltvogne har en totalvægt over 650 kg., så her kan alle være med. En teltvogn øger desuden ikke  brændstofforbruget, og er derfor økonomisk at køre med”.

Den store forskel på Triganos teltvogne i forhold til andre mærker, er prisen. Priserne starter på kr. 31.995,-, hvilket er uhørt billigt for en teltvogn i denne kvalitet. Teltvognene leveres med stålstel og de forskydelige stænger har snaplåse, så man skal ikke bruge særlig mange kræfter for at spænde teltet ud. Teltdugen er ligeledes i høj kvalitet, og er fremstillet af bomuld. Den er vandtæt, åndbar og designet til at holde i mere end 20 år.

Indeklimaet er desuden vægtet højt i Triganos teltvogne. Der er masser af udluftningsmuligheder, myggenet er standard, og de store vinduer giver et dejligt lysindfald. Om natten kan vinduerne dækkes af med mørklægningsgardiner.

Alle modeller kan udvides med ekstra sovepladser. Der kan skabes sovepladser til helt op til 10 personer ved brug af inderkabiner og sideanneks. Så selv store familier kan komme på campingferie til en meget overkommelig pris med en teltvogn fra Trigano.

Bagagen er er der også tænkt på. Alle teltvognene har indbygget opbevaringsrum, og der er frivægt nok til at stable campingmøbler e.l. på toppen af teltvognen under transport.

Triganos nye teltvogne er desuden meget hurtige og lette at slå op. På under 3 minutter er teltvognen slået op, og sovekabinerne og køkken er klar til brug. På flere af modellerne kan køkkenet endda benyttes uden at slå teltvognen op. Køkkenet kan derfor bruges ved pauser på rastepladser eller lignende.

”Vi har været i branchen i mange år, og vi har lært at ikke to familier har de samme behov, når det gælder ferier og camping”, siger Peter Outzen og fortsætter: ”Vi er derfor glade for at Trigano har udviklet et stort tilbehørsprogram til deres teltvogne. Derved kan man indrette og opbygge sin teltvogn helt specifikt til ens egne ønsker og behov”.

”Vi har haft Triganos teltvogne med på forårets campingudstillinger i Danmark, og har kun fået positive tilbagemeldinger. Folk er meget overrasket over, at man kan få så meget teltvogn i så god kvalitet til så få penge”, siger Peter Outzen, og afslutter: ”Så hvis man går og kigger på teltvogn, så snyder man sig selv, hvis man ikke kigger forbi en af vores forhandlere, og med egne øjne ser hvor gode vores teltvogne er”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start