Gumball Rally 3000: Team Fisker Karma
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Team Fisker

Karma Gumball 3000
Fisker
16/05-2013 kl. 11:45

Når Gumball 3000 åbner for sluserne søndag morgen (19. maj 2013) i det indre København er det med dansk deltagelse. Jacob Nellemann skal køre med i det legendariske rally, som i år krydser 10 landegrænser på vej mod slutdestinationen i Monaco. Det er ikke uden spænding, at Jacob, og hans to co-drivers (Christoffer Jensen og Markus Thalbert), stiller op på starting grid – de skal nemlig køre i feltets eneste elektriske bil. En Fisker Karma Signature Edition.
“Vi vil vise verden, at det rent faktisk er muligt i dag, at køre ca. 3500 kilometer på en uge i en elektrisk bil – og uden at det koster på hverken komfort eller radikale køreegenskaber. Fordi man er vild med fart og spænding er man ikke nødvendigvis indlagt til en bil med otte eller flere cylindre”, udtaler Jacob Nellemann, og fortsætter: “Vi har 408 heste med under hjelmen, og ca. 1200 newton meter moment – det er nok til at gøre det interessant – og så udleder vi samtidig 0 forurening i byen”.
Team Karma stiller op med startnummer 23 i årets felt af ca. 100 biler, i den absolutte luksusklasse, og skal køre mod legendariske berømtheder så som David Hasselhoff, Tony Hawk og EVE.

Om Fisker Automotive

Fisker Automotive er en ung, nytænkende og grøn bilproducent, der vil redefinere og revolutionere måden hvorpå lidenskab for biler og miljørigtig kan forenes. Virksomheden er brancheførende med sin innovative driveline teknologi – Electric Vehicle with extended range (EVer™), der kombinerer el-bilens styrke og miljøvenlighed med fleksibiliteten ved en forbrændingsmotor.

Fisker blev stiftet i det sydlige Californien i 2007 af den verdenskendte danske bildesigner Henrik Fisker og hans mangeårige kollega og forretningspartner Bernhard Koehler. I 2008 præsenteredes konceptbilen Fisker Karma, verdens første el-bil med rækkeviddeforlængende motor. Bilen blev introduceret på markedet på rekordtid og de første enheder blev leveret i 2011. Fisker Karma er den første og eneste amerikanske bil, der har vundet BBC’s eftertragtede pris “Luxury Car of the Year”. Automobile Magazine gav den prisen “2012 Design of the Year” og TIME Magazine satte den på listen over de 50 bedste opfindelser i 2011.

Fiskers hovedkvarter er beliggende i Anaheim, Californien og sælger sine produkter igennem et bredt netværk af importører og forhandlere på verdensplan.

Se mere på: www.nellemann.dk , www.fiskerautomotive.dk , www.gumball3000.com og følg med på: www.facebook.com/teamkarmagumball3000

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start