Suzuki Swift Sport - 136 hk og sand køremaskine
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Swift Sport

Suzuki præsenterer ny Swift Sport
Suzuki
12/08-2011 kl. 21:45

Den nye Swift Sport har verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt, der løber af stablen fra den 13. til den 25. september.

Den seneste Swift generation blev introduceret i efteråret 2010 og har via sit unikke design, høje køreglæde og lave benzinforbrug, haft stor succes lige siden. I Danmark er der fx solgt mere end 2.000 i årets første 7 måneder, hvilket har gjort den til klassens næstmest solgte bil.

Nu benytter Suzuki årets Frankfurt udstilling til at præsentere en ny topmodel i Swift model programmet, Swift Sport. Med udgangspunkt i 3-dørs udgaven af Swift, har Suzukis ingeniører og designere udviklet en sand køremaskine, der skal give ejeren et stort smil på læben. Under motorhjelmen ligger en potent 1.6 liters benzinmotor som yder 136 hk. Læg dertil en specialudviklet 6-trins gearkasse og en sportstunet undervogn og du får en bil med rigtig god vejbeliggenhed og svingegenskaber. Designmæssigt skiller Sport modellen sig bl.a. ud med en større og mere aggressiv frontgrill, en lavere frihøjde, 17” alu.fælge, sideskørter samt tagspoiler. Også inden døre er der arbejdet målrettet med sportstemaet med fx sæder med bedre sidesupport, pedaler i rustfri stål samt gearknop og rat i lækkert læder.

Den nye Swift Sport skal være med til at videreføre Swifts position som en af miniklassens mest køreglade og sporty biler, og en dansk introduktion forventes i starten af 2012. Priser og udstyrsdetaljer er endnu ikke på plads.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start