Suzuki: Spar 15.000 kroner på lækkert ekstraudstyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki

Spar 15.000 kroner på lækkert udstyr
Suzuki
06/09-2012 kl. 14:45

I september måned gør Suzuki det sjovere at køre økonomisk. I forbindelse med en større kampagne, der starter op den 8. september, kan man ved køb af udvalgte modeller i Alto, Splash og Swift serien nemlig få lækre udstyrspakker med i handlen uden merpris.

Suzuki modellerne er kendt for sin gode benzinøkonomi, der fra den mindste Alto, over den større Splash og til den køreglade Swift, giver ejerne mere end 20 km/l ved blandet kørsel og en halvårlig ejerafgift på kun kr. 280. Det er gode egenskaber at have på hånden, når rigtigt mange bilkøbere lægger vægt på god økonomi, når de er ude og kigge på en ny bil. Men det behøver jo ikke være kedeligt at køre langt på literen, så derfor tilbyder Suzuki nu spændende udstyrspakker, der følger med til prisen, og som designmæssigt giver bilen et ekstra pift.

Alto med GT eller Sportline udstyrspakke

Ved køb af en Alto 1.0 GL Aircon model kan kunderne vælge mellem to udstyrpakker – GT eller Sportline – der har en værdi af kr. 15.000. Begge pakker har 15” alu-fælge og en tagspoiler, mens GT pakken desuden har et matsort skørtesæt, der går hele vejen rundt om bilen. Her er Sportline pakken i stedet forsynet med et flot sort tag i carbonlook, en ny frontgrill samt sidelister. Udstyrsdetaljer, der får den 5-dørs Suzuki Alto til at fremstå mere frisk i sit udtryk. Sammen med standardudstyr som aircondition, el-ruder foran, cd-radio, ESP system og 6 airbags får man med en Alto GL Aircon model derfor en utroligt veludstyret mini, der klarer hele 23,3 km/l ved blandet kørsel. Og prisen ligger på fornuftige kr. 108.990.

Splash med Blackline udstyr

Til den overraskende rummelige Suzuki Splash kan der til 1.0 GLS Aircon modellen tilvælges en Blackline udstyrspakke, der både indeholder alu-fælge, tagspoiler, baglygtekapper, tågelygter foran samt sort tag i carbonlook. Prisen er her kr. 126.990, og monteret med Blackline udstyret, der følger med uden merpris, skifter Splash nærmest karakter og udstråler både sport og dynamik. Med Splash får man både en bil, der kører langt på literen (21,3 km/l ved blandet kørsel) og en bil, der har komfort og rummelighed som i en dyrere prisklasse. Samtidig byder udstyrslisten på features som aircondition, fjernbetjent centrallås, læderrat, ratbetjent cd-radio, varme i forsæderne og det smarte Dive Down bagsæde, der giver et stort og reelt varerum.

Swift med frit valg mellem GT, Sportline og Blackline udstyrspakke

Suzuki Swift modellen er nærmest et ikon i super-miniklassen, og her går køreglæde og frækt design op i en højere enhed. Selvom den topmoderne 1,2 benzinmotor yder hele 94 hk, har den en flot benzinøkonomi på hele 20-20,4 km/l ved blandet kørsel. Mange Swift kunder vælger at købe lidt eller meget individuelt udstyr med til bilen. Og ved køb af en 1,2 ECO+ version i S eller GL Aircon model kan der i kampagneperioden vælges mellem 3 udstyrspakker til en værdi fra 15.000 til 17.500 kroner uden merpris. GT pakken omfatter 17” alu-fælge, sort skørtesæt og tagspoiler, mens Sportline består af dobbelt sportsudstødning, tagspoiler, sort skørtesæt og carbonlook på midterstykket af taget. Og i Blackline udstyrsversionen byder Swift på sorte 17” alu-fælge, sort tagspoiler, samt tag og sidespejle i sort carbonlook. Priserne starter her fra kr. 147.990 for en 3-dørs Swift i 1.2 ECO+ GL Aircon udgave inkl. Blackline udstyrspakke, og med GT pakken koster en 5-dørs model kr. 154.990. Så er man til gengæld også kørende i en unik og opsigtsvækkende bil, der giver maksimal køreglæde for hver en krone.

Sammen med den succesfulde DJ-duo Svenstrup & Vendelboe har Suzuki sammensat en særlig hi-fi udstyrspakke til Swift. For en pris på kr. 7.995 kan man her få opgraderet bilens anlæg med 4 stk. 3-vejs dørhøjttalere, 2 stk. subwoofere på 450 W og 2 ekstra forstærkere på 330 W. Og selvfølgelig følger en række af duo’ens numre med i pakken af vellyd.

Vind en Suzuki Alto

Sideløbende med tilbuddet om udstyrspakker uden merpris gennemfører Suzuki en national konkurrenceaktivitet, hvor alle, der prøvekører en Suzuki benzinsparer og udfylder et lille testskema, deltager i konkurrencen om at vinde en fabriksny Suzuki Alto. Naturligvis monteret med Sportline udstyrspakken, og værdien er kr. 115.670 inkl. levering og metallak.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start