Suzuki S-Cross SUV - Suzuki-nyhed i familieklassen
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki SUV

Stilig SUV til hele familien
Suzuki
09/10-2012 kl. 09:30

2013 byder på en stor Suzuki-nyhed i familiebilsklassen, og en forløber for den nye model kan i disse dage opleves på den internationale biludstilling i Paris. Her kan motorjournalister og publikum for første gang få et indtryk af det overordnede koncept, som Suzukis designere arbejder med. Anledningen er verdenspremieren på konceptbilen Suzuki S-Cross, som med sine flotte linjer vakte behørig opsigt allerede på de første pressedage.

S-Cross er en såkaldt crossover, hvor det bedste fra en familiebil sammensmeltes med de praktiske fordele en SUV-biltype har. Og lige her har Suzuki meget stærke kompetencer, da de med SX4- og Vitara-modellerne har været med til at definere SUV-klassen.

I den nye model kommer gode køreegenskaber derfor til at gå hånd i hånd med et højt komfortniveau, en god kabinerummelighed og et meget stort bagagerum. Samtidig udtaler Suzuki, at benzinøkonomien på produktionsmodellen bliver helt i toppen af klassen, så det lover godt. Designtemaet for Suzuki S-Cross er kvalitet, aerodynamik og bevægelse, og de meget dynamiske liner giver bilen et karakteristisk og fremadrettet crossover-udseende.

Den nye crossover-model fra Suzuki forventes at blive introduceret i 2. halvdel af 2013, og den bliver den første i en ambitiøs europæisk satsning, hvor Suzuki hvert år fremover vil introducere en helt ny model

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start