Billig Suzuki leasing - Privatleasing med easyfleet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Suzuki leasing

Suzuki og easyfleet indgår samarbejde om privatleasing
Suzuki
30/03-2011 kl. 11:45

Leasing er populært som aldrig før, og efter en sondering i markedet er Suzuki nu klar med en ny samarbejdsaftale om leasingaftaler til private.

Suzuki er i dag et af de bedst sælgende bilmærker til private kunder i Danmark, og derfor er det kun naturligt, at Suzuki Bilimport Danmark A/S nu indgår en aftale om privatleasing med easyfleet, der er et af Danmarks førende leasingselskaber.

Danskerne har det sidste års tid fået øjnene op for privatleasing, og vi får hver dag forespørgsler fra kunder, der efterspørger muligheden. Derfor skal vi naturligvis have et attraktivt tilbud til dem, fortæller planlægningschef Flemming Søgaard, der har lagt stor vægt på at finde en samarbejdspartner, der matcher både Suzuki-kundernes og de 67 autoriserede forhandleres krav.

Easyfleet har både de rigtige systemer og de rigtige holdninger. Derfor har vi efter en markedssondering valgt dem som vores nye samarbejdspartner, siger Flemming Søgaard.
Han forventer, at det nye samarbejde vil betyde, at Suzuki udvider sin kundekreds og derfor også får fat i flere, der målrettet går efter at privatlease i stedet for at eje bilen. Et synspunkt, easyfleets adm. direktør, Peter Lorentzen, bakker op om.

Vores erfaringer viser, at et bilmærke der både er attraktivt på salg og leasing kan vinde vigtige markedsandele. Og med den udvikling Suzuki viser for tiden, forventer vi os meget af samarbejdet, siger han.

Det nye samarbejde træder i kraft i slutningen af marts måned og omfatter Danmarks billigste bil – Suzuki Alto, mini-mpv’en Splash, den køreglade Swift samt den alsidige familiebil SX CombiBack. Og med leasingydelser fra under kr. 1.500 pr. måned og en førstegangsydelse fra kun kr. 15.000, er der tale om et attraktivt tilbud i markedet. Leasingaftalen omfatter bl.a. gratis benzinkort med indbygget rabat, ligesom den kan udbygges med forskellige dæk-tilvalg, forsikringsordninger og vejhjælpsydelser. Og når aftalen udløber er det en uafhængig taksator, der beskriver bilens tilstand og afgør, om der evt. skal betales for ekstraordinær slidtage eller skader.

Eksempler på leasing:

Suzuki Alto 5-dørs 1,0 GL

Leasingydelse pr. måned, kr. 1.495
Førstegangsydelse, kr. 15.000
Aftalens løbetid 36 måneder
Kilometer i alt 45.000
Etableringsomkostninger, kr. 4.250
Totalomkostninger i perioden, kr. 73.070

Suzuki Swift 5-dørs 1,2 GA
Leasingydelse pr. måned, kr. 1.995
Førstegangsydelse, kr. 20.000
Aftalens løbetid 36 måneder
Kilometer i alt 45.000
Etableringsomkostninger, kr. 4.250
Totalomkostninger i perioden, kr. 96.070

Priserne er pr. 25. marts 2011 og er inkl. moms og serviceeftersyn, men ekskl. forsikring, ejerafgift og brændstof. Dækaftale kan tilkøbes.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start