Toyota Auris Touring Sports: Sund og miljørigtig
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sund og miljørigtig hybridmenu fra Toyota

Toyota inviterer til åbent hus i weekenden 14. – 15. september.
Toyota
09/09-2013 kl. 10:45

Der er dækket op til den helt store, sunde og miljørigtige hybrid-menu, når Toyota inviterer til åbent hus i weekenden 14. – 15. september. Her har den spritnye stationcar Toyota Auris Touring Sports bl.a. danmarkspremiere – både i en benzin-, diesel- og naturligvis hybridudgave. Toyota lokker derudover med en lækker kasse økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne, hvis man prøvekører en hybridbil, og tilbyder samtidig en ekstra lav hybridrente.

Det skal ikke længere kun være miljørigtigt at køre i hybridbil fra Toyota. Det skal også være sundt. Med det budskab inviterer den japanske bilgigant til åbent hus over hele Danmark i weekenden 14. – 15. september, hvor man får en lækker kasse økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne, hvis man prøvekører en hybridbil.

En hybridbil kører på en kombination af el og benzin og kan ved lavere hastigheder køre på ren el helt uden brug af brændstof og uden udledning af CO2, farlige kvælstoffer og sundhedsskadelige partikler.

”Der er god sammenhæng mellem miljørigtig kørsel i hybridbil og en sund tilværelse. Det ønsker vi at vise alle i løbet af åbent hus weekenden ved altså bl.a. at forære en kasse med en masse lækkert økologisk frugt og grønt væk efter endt prøvetur i en hybridbil,” fortæller pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Toyotas mangeårige fokus på hybridteknologi har nu også båret frugt i Danmark – så at sige – hvor hver femte solgte Toyota Yaris og Toyota Auris nu er med hybridmotor.

Danmarkspremiere på Auris som stationcar

Sidstnævnte Auris har desuden danmarkspremiere som stationcar i åbent hus weekenden. Toyota Auris Touring Sports, som den spritnye stationcar hedder, fås enten med benzin-, diesel- eller naturligvis hybridmotor. Her opnår den gennemsnitligt ved blandet kørsel hele 27,0 km/l og er med en CO2-udledning på kun 85 gram pr. kilometer markedets mest miljørigtige stationcar. Auris Touring Sports kan fås fra 234.990 kr.

Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans, der er kåret som Danmarks billigste af forbrugermagasinet Tænk Penge, tilbyder som noget særligt en ekstra lav rente på kun 1,95 procent ved købet af en ny hybridbil. Der er altså masser af både miljørigtige og sunde grunde til lægge vejen forbi Toyotas Åbent hus i weekenden 14. – 15. september.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start