Se Kampas telte og fortelte på årets messer 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Succesen fortsætter

Se Kampas telte og fortelte på årets messer
Campingagenten
21/01-2016 kl. 15:45

Kampa, der de seneste år har gjort sit indtog på det danske marked med fortelte med oppustelige stænger, er nu klar til at indtage markedet med endnu et kvalitetsprodukt.

På de kommende camping og ferie messer i henholdsvis Odense, Aalborg og Herning, vil Kampa vise en stor del af deres sortiment frem. Og det er på disse messer at du har mulighed for ar se de nye produkter, du også kan se hos de danske campingforhandlere.

Kampa har Danmarks stærkeste og bredeste sortiment af kvalitets ”luft” fortelte. Og det bliver de ved med til sæson 2016. Sortimentet bliver udvidet og ud over fortelte til campingvogne og autocampere, præsenteres der nu også en bred vifte af familietelte -eller så kaldte iglo telte.

Kampas fortelte og iglotelte har rigtigt mange ting til fælles

Peter Outzen, den danske agent for Kampa, fortæller, ”Kampa har igennem de seneste par år slået sig fast på det danske marked som et kvalitets rejsefortelt der er nemt at sætte op. Dette gælder også for Kampas iglotelte. Den er nu slut med at kæmpe med traditionelle stænger. Du slipper for at gætte dig frem til hvor stængerne skal være eller komme til at knække en fordi man placerer den forkert. Med Kampa Air Iglo telte er ”stængerne” altid placeret korrekt da de er sat fast til teltdugen. 4 pløkker – en i hvert hjørne, et par minutters pumpen med den medfølgende pumpe, og teltet står klar til brug. Nemmere bliver det ikke.”

Kvaliteten af teltdugen er også den samme høje kvalitet der kendetegner Kampas fortelte. De er testet til et vandsøjletryk fra 4 – 10.000 mm. alt efter hvilken model og hvor på teltet det er testet.

Peter fortsætter, ” Udvalget af Kampas iglotelte er rigtigt stort, så vi har desværre ikke mulighed for at vise alle modeller på messerne, men der vil være et bredt udvalg. Der findes alt fra det lille rejsetelt, til det store familietelt med plads til selv den store børnefamilie.”

Se også forteltsnyhederne på messerne

”Ud over vores iglotelte, kan man selvfølgelig også se et bredt udvalg af vores fortelte på messerne. Der er jo til sæson 2016 kommet nogle rigtigt spændende nyheder og dem glæder vi os til at vise til de danske campister. Kampa Ace Air kommer nu i to nye bredder, 3 m. og 5 m., derudover er der kommet en masse spændende tilbehør. Der er f.eks. smarte LED lamper der er lige til at sætte op inde i forteltene, ny inderhimmel, nyt oppusteligt anneks og meget mere. Kampa tilbyder også et bredt sortiement af alt fra møbler til køkkenting.” fortæller Peter og fortsætter,

” Der er jo en grund til at Kampas fortelte er gået hen og blevet så populære. Det er høj kvalitet, det er let at have med at gøre og er stort set hurtigere at sætte op end en markise eller solsejl. Det har luftkanaler i stedet for stænger og disse skal kun pustes op ét sted fra. Det tager kun få minutter at sætte forteltet op. Og at tage det ned igen, er næsten endnu hurtigere.”

På årets tre messer er det muligt at både se og prøve hvor nemt det er

”Mange mennesker tror ikke på os, når vi fortæller dem hvor nemt det er. På messerne kan man selv prøve det, eller man kan tage ud til en af vores forhandlere hvor man også kan prøve det der, fortæller Peter og slutter,

”På messerne har man også mulighed for at se et stort udvalg af både forteltene og igloteltene på et sted”.

Du finder Kampa på følgende messer:

Ferie Fritid i Odense: Standnr.: C-3900/01 

Camping 2016 Aalborg: Europahallen E-400 

Ferie for Alle Herning: Hal J-1 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start