Subaru XV - Udfordrer i C-segmentet - Lineartronic
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Subaru XV

Første officielle billede
Subaru
07/09-2011 kl. 18:30

Nu er der knapt 14 dage tilbage til dækkenet fjernes og en helt ny, produktionsklar Subaru får Verdenspremiere. Subaru XV er en crossover som er udviklet med fokus på Europa og de høje krav som stilles af forbrugerne på dette marked.

Da den nye Subaru XV er udviklet og fremtaget med fokus på det europæiske marked, er det helt naturligt at den produktionsklare model får sin Verdenspremiere på Europas største og vigtigste internationelle bilmesse. Tilfældet er unikt da Subaru aldrig tidligere har valgt at have en verdenspremiere på en Europæisk bilmesse .

Subaru XV er en hård udfordrer i C-segmentet som kombinerer sportslig smidighed med førsteklasses fremkommelighed. Nøglen til den vellykkede kombination er naturligvis Boxermotoren. Trods hele 22 centimeters frihøjde praler Subaru XV med såvel med klasseledende køregenskaber, som med segmentets laveste tyngdepunkt.

Subaru XV er 445 cm lang, 178 cm bred, 157 cm høg og akselafstanden er 263,5 cm. Udstillingsbilen er bestykket med en med en 2-liters Boxermotor af tredje generation og Subarus trinløse automatgearkasse, Lineartronic. Samtlige motoralternativer vil blive præsenteret i forbindelse med premierevisningen i Frankfurt. Subaru XV introduceres i Danmark i første kvartal 2012.

Den helt nye Subaru XV afdækkes i forbindelse med pressekonferencen den 13. september klokken 09.30 på Subarus stand på bilmessen i Frankfurt. Udover verdenspremieren på den nye XV, vises sportscoupé konceptet Subaru BRZ Prologue – hvor man kan se den nye motor, og tage del i den avancerede teknik. Forud for premieren har Subaru åbnet en hjemmeside som vil blive opdateret kontinuerligt op til og under Frankfurt-messen: www.subaru-global.com/11frankfurt/teaser

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start