Subaru XV Concept - Helt ny crossover i C-segmentet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Subaru XV Concept

Verdenspremiere for Subaru XV Concept i Shanghai
Subaru
11/04-2011 kl. 13:45

Subaru byder også på en Verdenspremiere i Shanghai. Når Auto Shanghai 2011 slår dørene op for publikum den 21. april vil Subaru XV Concept have ærespladsen på Subarus stand.

Subaru XV Concept er et designstudie som afslører formerne på en helt ny crossover i C-segmentet. Subaru XV Concept viser vejen for hvad som kan blive en ny trend i bilverdenen – en ægte crossover som tillige har en fod i SUV-segmentet.

Subaru XV loves at blive lige så håndterbar og køreglad som en personbil, samtidig med at den bliver lige så praktisk og kompetent som en SUV. Boxermotoren garanterer stabilitet og balance med sit lave tyngdepunkt og det symmetriske 4-hjulstræk giver forudsigelige køreegenskaber og Subarus anerkendte gode fremkommelighed ved besværlige forhold.

Subaru XV vil ikke erstatte nogen af Subarus nuværende modeller. Den nye XV medfører en øget bredde og et velkomment tilskud i modelprogrammet.

Subaru har også oprettet en hjemmeside for konceptet. Siden vil blive opdateret kontinuerligt frem til messen i Shanghai. Her kan du også se filmklip fra pressekonferencen. http://www.subaru-global.com/xv_concept.html

Den helt nye Subaru XV er planlagt til at blive lanceret i foråret 2012.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start