Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Subaru Levorg med EyeSight kommer til Danmark

Forud for introduktionen har bilen toppet alverdens crash- og sikkerhedstests.

Subaru Levorg
02/09-2016 kl. 06:00

Ved lanceringen af Subaru Levorg for et år siden, kunne importøren – Subaru Nordic – fortælle, at den fra og med modelår 2017 kunne leveres med det prisvindende EyeSight sikkerhedssystem. Importøren kan i dag bekræfte, at bilen er klar til introduktion på det danske marked, hvor de første leverancer til kunderne kan ske primo 2017.

Subaru Levorg med EyeSight har toppet alle crash- og sikkerhedstests verden over. I Japan NCAP blev det til de maksimale fem stjerner, og i tillægstesten ASV+ fik den 40 point ud af 40 mulige. I dag blev det afsløret, at bilen også får fem stjerner i Euro NCAP med de højeste delpoint for fodgængersikkerhed.

EyeSight indhenter informationer om trafikken via et stereokamera, som i princippet registrerer omgivelserne som det menneskelige øje. Systemet blev for nyligt også testet af tyske ADAC og kom ud som vinder. Alle modeller med systemet er desuden klassificeret som Top Safety Pick+ af amerikanske IIHS.

Ud over EyeSight er Subaru Levorg også udstyret med Subaru Rear Vehicle Detection, som holder styr på, hvad der sker ved siden af og bag ved bilen. Til modelåret 2017 bliver dette system kompletteret af Lane Keep Assist, som får bilen tilbage på rette spor, hvis den utilsigtet overskrider en sporlinje.

– Det er dejligt, at vi endeligt kan bekræfte et tidspunkt for lanceringen af den nye Subaru Levorg. Vi ved, at mange har efterspurgt EyeSight til den, og nu kan vi også tilbyde dette unikke sikkerhedssystem til Levorg-køberne, siger Niels Thaning, den danske salgsdirektør for Subaru Nordic.

Den nye Subaru Levorg med EyeSight kan bestilles nu med levering i begyndelsen af 2017.

Skriv et svar