Subaru bygger kommende modeller på ny platform
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Subaru bygger kommende modeller på ny platform

Med lanceringen af Subaru Global Platform kan de kommende Subaru-modeller blive bygget på samme fremtidsorienterede bund. Det er en væsentlig del af 6-trins initiativet Prominence 2020, der blev præsenteret for et år siden.
Subaru
14/03-2016 kl. 12:41

Subaru Global Platform er sidste trin i Prominence 2020, og det har fokus på fremtiden. Den nye arkitektur bliver anvendt i alle fremtidige Subaru modeller, og den første baseret på den nye platform præsenteres i slutningen af ​​året. Den nye bund lanceres med et løfte om “verdens højeste sikkerhed” i mange år fremover.

Subaru Global Platform er også designet til at imødekomme fremtidige biltyper som for eksempel plug-in hybrider og ren eldrift.

– Vores nye platform repræsenterer al den viden, vi har opbygget gennem mange år. Jeg er overbevist om, at det vil give os mulighed for at fortsætte med at producere biler, der lever op til kundernes høje forventninger og opfylder vores stolte traditioner, siger Yasuyuki Yoshinaga, koncernchef for Subarus moderselskab Fuji Heavy Industries.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start