Subaru BRZ: Løfter begrebet køreglæde - 200 hk og 205 Nm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Subaru BRZ løfter begrebet køreglæde

Subaru BRZ fik verdenspremiere på Tokyo Motor Show og de første indtryk lover godt
Subaru
12/12-2011 kl. 13:45

Få nye bilmodeller har der været flere spekulationer om end Subarus nye sportscoupé. Subaru BRZ fik verdenspremiere på Tokyo Motor Show og de første indtryk lover godt. Subaru BRZ er en klassisk sportsvogn i moderne aftapning. En bil for den sande entusiast som udover et smart design vil have en køreoplevelse i verdensklasse. BRZ står for Boxer engine Rear wheel drive Zenith.

Motoren i BRZ er en helt nyudviklet 2-liters Subaru Boxermotor, med direkte indsprøjtning og fire cylindre som yder 200 hk og 205 Nm. Subaru BRZ vil blive tilbudt med såvel manuel som automatisk gearkasse.

Subaru BRZ har ekstremt korte udhæng og lavest mulige tyngdepunkt. Sammenlignet med Impreza er motoren placeret ca. 10 centimeter lavere og 20 centimeter længere tilbage mod kabinen. Dette sammen med differentialebremse i bagakslen og direkte styring, borger for køreglæde på et helt nyt niveau.

Subaru BRZ er resultatet af et samarbejde mellem Subaru og Toyota. Subaru har ansvaret for produktion, produktudvikling, den nye platform, undervogn og motor. Toyotas del i projektet er primært eksteriør og interiør design.

Produktionen af Subaru BRZ og søsterbilen Toyota GT 86 begynder på Subarus fabrikker i Gunma i Japan i løbet af foråret 2012. Subaru BRZ lanceres i Danmark i løbet af sensommeren 2012. Prisen er endnu ikke fastlagt.

DATA
Mål l/B/H: 424/177/130 cm.
Akselafstand: 257 cm.
Vægt: 1.220 kg.
Motor: 2-liters Boxermotor
Boring x slaglængde: 86×86 mm.
Effekt: 200 hk.
Drejningsmoment: 205 Nm.
Transmission: 6-trins manuel/6-trins automatgearkasse, baghjulstræk.
Hjul: 215/45-17.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start