Stort jubilæumsløb for Porsche 911 På Jyllands-Ringen
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stort jubilæumsløb for Porsche 911

På Jyllands-Ringen d. 24-25 august
Porsche
15/08-2013 kl. 15:15

Det var faktisk helt tilbage i 1963, at Porsche præsenterede den første 911 og i år kan modellen derfor fejre sit 50-års jubilæum. Siden dengang er 911 blevet et ikon, og i dag er der fremstillet mere end 820.000 eksemplarer. I august vil det derfor være muligt at se op mod 40 af de klassiske udgaver mødes der, hvor Porsche altid har haft en helt særlig status, nemlig på racerbanen.

Under det årlige Grand Prix på Jyllands-Ringen i weekenden den 24-25. august, vil en af hovedattraktionerne nemlig være et 40-minutters løb for historiske Porsche 911 racerbiler. Deltagerne vil bestå af et bredt udvalg af private og professionelle kørere, fra dansk og international motorsport.

Samtidig afholdes et fælles jubilæumsarrangement, hvor medlemmerne af blandt andet Porsche Club Danmark, Porsche Classic Club, Early911.dk og Flat6.dk vil står for en imponerende udstilling. Her er det muligt for publikum at komme helt tæt på alle de mange og forskellige udgaver af Porsche 911, der er produceret de sidste 50 år og frem til i dag.

Porsche har altid anset motorsport som den ultimative test, og ingen anden sportsvogn har vundet så mange legendariske og forskellige motorløb som Porsche 911. Sejrene tæller både 24-timers løb som Le Mans og Daytona, det nådesløse Paris-Dakar og det klassiske rallyløb i Monte Carlo. Af de mere end 30.000 sejre Porsche har høstet på racerbaner verden over, er over to tredjedele hentet med 911.

Jubilæumsløbet på Jyllands-Ringen arrangeres i samarbejde med Porsche i Danmark, som i dagene vil vise Porsches nye modelrække. Læs mere om arrangementet og hvordan du får billetter på www.porscheclassiccup.dk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start