Adria - Nedsatte priser - fabriksnye vogne 2010-2012
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stort Adria oprydningssalg

Adria har netop nedsat priserne på den sidste rest af fabriksnye campingvogne
Adria Danmark
15/03-2013 kl. 15:53

ADRIA har gennem mange år som den eneste i Danmark haft et lager af campingvogne. For kunderne betyder det, at man ofte har kunnet få drømmevognen leveret i løbet af få dage, i stedet for at vente på den næste fabriksproduktion.

Køb en Action Adria her.

Køb en Adria her.

Med et lager af vogne vil der altid være risiko for at man står tilbage med en lille rest af overskydende campingvogne på lageret når den næste sæson skydes i gang. Dem rydder ADRIA nu op i.

Spar mellem 10.000 kr. og 25.000 kr.
Priserne på campingvogne fra 2010, 2011 og 2012 er banket i bund, og de fleste af vognene kan allerede nu ses hos Adria forhandlerne landet over. Startpriserne ligger i underkanten af 100.000 kr. for en Altea mens den dyreste nedsatte vogn er en Alpina 743 UP fra 2012 til knap 203.000 kr. – altså en besparelse
på 24.000 kr. i forhold til den vejledende pris.

Den sidste rest af fabriksnye campingvogne som endnu ikke har været indregistreret
sælges nu til nedsatte priser, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK. De sælges selvfølgelig som nye vogne med 2 års fabriksgaranti og muligheden for at udvide tætheds­sikringen i op til 5 år.

Det er nu du skal handle…
Der er flere forskellige indretninger og udstyrsniveauer i de tilbageværende campingvogne, men er man specielt interesseret i køjevogne skal man være hurtig – der er kun ganske få tilbage.

Vil man gøre en god handel gælder det generelt om ikke at vente for længe da der i mange tilfælde kun er én enkelt vogn tilbage med den pågældende indretning, slutter ADRIA importøren.

Se listen over nedsatte vogne på www.adria.dk og kontakt din nærmeste Adria forhandler for at høre nærmere om de enkelte modeller.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start