Fiat 500L Trekking og Living - Stor familieforøgelse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stor familieforøgelse i Fiat 500L familien

Nu vokser familien med to nye medlemmer
Fiat
19/09-2013 kl. 13:15

Danskerne tog godt imod Fiats rummelige familiebil, Fiat 500L, da den sidste år fik dansk jord under hjulene. Nu vokser familien med to nye medlemmer. Fiat præsenterer den nye, enorme Fiat 500L Living med oceaner af plads samt den nye Fiat 500L Trekking, der med sit markante off-road look og ekstra frihøjde giver dig følelsen af frihed og overskud. Hele Fiat 500L-familien kan netop nu opleves på nært hold hos landets Fiat forhandlere.

Fiat 500L Living
Den nye Fiat 500L Living er en ualmindelig praktisk bil, der let imødekommer den store families behov for masser af plads og fleksibilitet. Bilen er 20 cm længere end Fiat 500L, og med en totallængde på kun 4,35 meter er Fiat 500L Living den eneste bil i sin størrelse, der har mulighed for 7 sæder som ekstraudstyr. Merprisen for de 2 ekstra sæder er blot kr. 15.000, hvilket gør bilen til et interessant alternativ til dyrere biler med 7 sæder. Bagagerummet i Fiat 500L Living er på hele 630 liter, og med Fiats effektive ”Cargo Magic Space”-system kan det let justeres i tre niveauer, så du f.eks. kan adskille skrøbelige og tunge genstande. 

Fiat 500L Living er designet med fokus på komfort og rummelighed, og alle detaljer er funktionelt udformet. Udover et komplet standardudstyr bl.a. med Fiats uConnect-system med touch screen, Bluetooth® og mediaplayer kan Fiat 500L Living bestilles med en mængde spændende ekstraudstyr såsom nye pakkeløsninger med lædersæder og integreret navigation med bak-kamera, der gør bilen endnu lettere at parkere.

Ligesom Fiat 500L fås Fiat 500L Living i et hav af forskellige farver, som giver dig mulighed for at gøre din bil ekstra personlig. Du kan vælge imellem 19 forskellige farver, seks forskellige farvekombinationer til interiøret og et utal af forskellige fælge.

Fiat 500L Trekking
Fiat 500L Trekking er en sej fortolkning af den kompakte MPV, der kombinerer rummeligheden og fleksibiliteten fra den store livsstilsbil med et nyt stilfuldt look og Fiats mest innovative teknologi og udstyr. 

Fiat 500L Trekking er smidig, stærk og letkørt som enhver anden Fiat 500L, og den ekstra frihøjde og de solide M+S ”snowflake”-dæk gør, at bilen let manøvrerer i vanskeligt terræn. Ved hastigheder under 30 km/t sikrer Fiats Traction+-system samtidig et forbedret vejgreb, så køreturen på efterårets og vinterens smattede veje både er sikker og komfortabel.

Fiat 500L Trekking har masser af nye, rå detaljer, der giver bilen et robust udseende. Bilen har tågelygter som standard, underdelen af kofangerne samt sideskørterne er udført i en mat grå farve, og fenderlisterne er med elementer i børstet stål. Indvendigt i kabinen understreges det sportslige udtryk med lækre detaljer i læderlook og sædeindtræk i nuancerne grå/brun eller sort/hvid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start