Toyota - Åbent hus - To helt nye modeller står klar
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sprængfyldt åbent hus hos Toyota

To helt nye modeller står klar
Toyota
23/12-2014 kl. 09:00

Toyota inviterer til et sprængfyldt åbent hus i de to første weekender efter nytår, hvor to helt nye modeller står klar. Først og fremmest venter en ny og fiks udgave af AYGO med navnet x-play air til 99.995 kr., mens også en helt ny Yaris LOUNGE Edition med eksklusivt udstyr er på plads.

Nye modeller, sprængfyldte med udstyr, står klar umiddelbart efter nytår, når Toyota slår dørene op hos alle autoriserede Toyota-forhandlere og inviterer til åbent hus i årets to første weekender.

Først og fremmest venter en ny og fiks udgave af den helt nye AYGO med udstyrsnavnet x-play air, der kører op til 26,3 km/l og bl.a. har fem døre, 15” fælge, aircondition og Bluetooth® til håndfri mobilsnak og trådløs streaming af musik. Den rappe AYGO x-play air kan fås for 99.995 kr. eller 995 kr. pr. måned.

For kun 95 kr. ekstra pr. måned kan man til sin AYGO x-play air endda få en stor multimediepakke med. Den indeholder en 7” touch skærm i farver, bakkamera, kørecomputer samt den unikke, integrerede Toyota-navigation x-navi.

Ny eksklusiv Yaris

Derudover er en helt ny Yaris LOUNGE Edition også på plads hos Toyota-forhandlerne spækket med udstyr som bl.a. klimaanlæg, regnsensor, multimediesystem med bakkamera og handskerum med køl. Yaris LOUNGE Edition, der fås i sortmetallak og med 1.33-liters benzinmotor, har samtidig et specialdesignet interiør i en eksklusiv kobberfarve samt dellæder på sæderne og koster 194.995 kr.

Der er til åbent hus efter nytår også blevet plads til en anden ny udstyrsvariant af Yaris med navnet T1 Style. Her er læderrat, sædevarme, tonede ruder bag og tågeforlygter en del af den attraktive pakke, som kan fås fra 124.995 kr.

Fælles for alle de gode tilbud er, at man kan vælge et lån med 0 kroner i udbetaling ved finansiering gennem Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der flere gange er kåret som bedst i test i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge og dermed tilbyder Danmarks bedste billån.

Alle øvrige Toyota-modeller som Avensis, Auris, Verso, RAV4 med flere står naturligvis også klar hos Toyota-forhandlerne i de to åbent hus weekender lige efter nytår. Her vil der helt sikkert også være grobund for at få et ekstra godt tilbud på sin brugte bil. Så der er mange gode grunde til at kigge forbi sin lokale Toyota-forhandler i weekenderne 3.-4. januar og 10.-11. januar med mulighed for at gøre en knaldgod handel.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start