Sportscar Event 2011 - Sportsvognstur med Jason Watt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sportscar event 2011

Få en sportsvognstur med Jason Watt
Flemming Haslund
06/05-2011 kl. 18:15

… eller en tur i en Ferrari, Porsche eller Lamborghini og hjælp samtidig børnene i Børnecancerfonden. Det er Sportscar Events opskrift på en sjov dag for drengerøve i alle aldre, der om få uger kører for elvte år i træk. I år med en vildbasse af en sportsvogn blandt nyhederne plus en helt særlig gæstekører; nemlig Jason Watt.

En tur i en sportsvogn vokser fra en oplevelse til en begivenhed for livet, hvis det foregår på en rigtig racerbane. Det ved folkene bag Sportscar Event, der i år kører frem til start for elvte år i træk: Denne gang på FDM Jyllandsringen lørdag den 28. maj og weekenden efter på FDM Sjællandsringen, her dog om søndagen den 5. juni – der i øvrigt er Fars Dag!

Sportscar Event køres af en kreds af private sportsvogns-ejere, der gir ture i deres Porscher, Ferrari, Lamborghinier – bare nævn et sportsvognsmærke, og det er her. Turene koster fra 300 kr. og op forbi 1.000 kr.-grænsen. Overskuddet doneres til Børnecancerfonden, ligesom nogle af børnene indlagt på Skejby Sygehus og Riget får deres helt private Sportscar Event forud for de to ”rigtige” dage for publikum.

2011 byder på især to nyheder: Blandt kørerne er i år en af Danmarks hurtigste sportsvogns-ejere, nemlig racerkøreren Jason Watt. Selv ejer Watt en umanerligt rød Ford GT, som han glæder sig til at trække frem og lægge lange sorte ellevetaller på asfalten, når der skal gis oplevelser til passagererne ved siden af Jason. Den berømte kører giver ture på FDM Jyllandsringen den 28. maj, mens han til Sportscar Event på Sjællandsringen den 5. juni er optaget af at køre racerløb.

Øverst på liste over biler, foran alle Ferrari, Lamborghini og Porscherne, holder en overraskende nyhed, nemlig en KTM X-Bow – udtales i øvrigt ”kros-bow”). Og hvis du ikke lige ved, hvad det er for en raket, er det ikke så underligt. Men et stikord er måske, at den har været en af de hurtigste biler, når verdens bedste Formel 1-kørere og stjerner fra Le Mans, blandt dem Tom Kristensen, mødes til deres årlige legedag, Race of Champions. Nu holder Schumacher, Tom K. og de andres sportsvogn altså klar på både Jyllands- og Sjællandsringen til at give ture om kort tid.

Sportscar Event sidste år gav i øvrigt et overskud på lige knap 1 mio. kr. Arrangør Bo Jørgensen, Silkeborg, fortæller:

“Resultatet er langt bedre end end vi havde troet, da vores forventninger var nedjusteret på grund af især følgerne af finanskrisen. Det er jo helt fantastisk, at vi i disse tider har kunnet give mere end 4.000 besøgende og 1.500 co-drivere en oplevelse, som de sent glemmer og fortsat sikre Børnecancerfonden et solidt økonomisk tilskud, til deres arbejde med kræftramte børn i Danmark”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start