Køb campingvogn på messerne og spar mange penge
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spar penge på campingvogn

Køb campingvogn på messerne og spar mange penge
Campingagenten
21/01-2016 kl. 08:30

Når man er på udkig efter en ny campingvogn, er det rigtigt dejligt at der er nogle campingmesser rundt omkring i landet hvor man kan se udvalget samlet.

De fleste mærker af campingvogne er repræsenteret på disse messer og man kan i ro og mag sammenligne de forskellige mærkers udbud. Campingvogne fås i dag i mange forskellige prisklasser, indretninger og kvaliteter, så det er vigtigt at se sig godt for og have et godt sammenligningsgrundlag. Det er også vigtigt at være opmærksom på sådan noget som kampagnevogne, messetilbud med mere. Her kan der nemlig være rigtigt mange penge at spare.

Et af de mærker der i år har nogle rigtigt gode kampagnevogne er, det franske mærke Caravelair. Caravelair er igennem det seneste årti blevet et mere og mere populært mærke herhjemme. Og det er fuldt forståeligt. Når man gennemgår en Caravelair i detaljen og kigger på alt fra samlekvalitet, kvalitet af materialer til de smarte finesser, ligger de fuldt på højde med, eller over, hvad en tilsvarende campingvogn i samme klasse kan tilbyde. Og det er ingen undtagelse med årets kampagnevogne.


Mange forskellige kampagnevogne

Faktisk er det således at der er to forskelige serier af kampagnevogne. Den ene, er en serie på to forskellige vogne i serien Antares Style med betegnelsen ”Spring”. Disse to campingvogne har meget praktiske indretninger, nye lyse farver og der følger en masse ekstra med i Spring kampagnepakken.

Den ene af Spring modellerne er en kompakt rejsevogn til 2 personer med mulighed for opredning i rundsiddegruppen til 2 ekstra personer.

Den anden er en lidt anderledes indrettet familievogn, da den har indgang i forenden af vognen og køjerne i bagenden. Den har fast dobbeltseng og siddegruppe til hele familien. Det hele samlet på kun 4,76 m..

Begge campingvogne kommer komplet med alt hvad du skal bruge til en god ferie. De leveres med Style pakken, Gas blæsevarme og brusebadspakken.

Caravelair Antares Style Spring 420 fås til kun kr. 124.900,-. Til denne kan der mod et mindre ekstrabeløb tilkøbes XL skuffekøleskabet. Caravelair Antares Style Spring 476 fås til kun kr. 134.900,-  inkl. XL skuffekøleskab.

Caravelair har også andre kampagnevogne med på messerne. Man kan se den kompakte Caravelair Antares 335. Egenvægten er på kun 650 kg. og den har soveplads op til 3 personer. Den har en rummelig siddegruppe der hurtigt redes op til en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge, køkken og badeværelse. Antares 335 har noget som meget får kompakte campingvogne ikke har, og det er albuerum.  Prisen er også fornuftig da den ligger på kun kr. 89.950,-.

Det er også værd at kaste et blik på Antares Style 400 som er en elegant rejsevogn med lav vægt. Totalvægten er på kun 1.000 kg, men den kan vejes op til 1.230 kg. Der er stor tværstillet dobbeltseng, siddegruppen i siden over for de rummelige skabe, samt køkken og baderum i bagenden. Der er også monteret gulvvarme på denne model. Prisen for denne er kun kr. 109.950,-.

Det gælder for alle disse modeller, at de er monteret med ekstra udstyr for en del flere penge end hvis man skulle bestille det ved siden af. Derfor kan man gøre en god handel ved at købe en kampagnemodel.

Kig forbi en af de tre messer og få en god campingsnak om hvad der passer lige til jeres behov.

Her finder du Caravelair på de forskellige messer:

Odense 3501 

Aalborg hal E europahallen E 400 

Herning hal J1 7150 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start