Ford Ka - Spar op til 10.000,- på Ford Ka
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spar op til 10.000,- på Ford Ka

Ford tager kampen op med ny kampagnepris på Ka til kun 60.000 kroner
Ford
06/02-2014 kl. 14:00

Danskerne er forsat vilde med mini- og mikrobilerne. I 2013 udgjorde segmentet hele 61 procent af det samlede salg af personbiler i Danmark. Og for kunderne er det ofte prisen, der er den udslagsgivende faktor.

Ford har fulgt den voldsomme udvikling i markedssituationen tæt og træder nu ind på scenen med et tilbud, der gør Ford Ka til det mest attraktive tilbud i Danmark.

”Konkurrencen på markedet er benhård, og kunderne til de små biler er samtidig meget prisbevidste. Vi ønsker at give Ford Ka samme fordelagtige position blandt mikro-bilerne, som Ford Fiesta har i mini-segmentet. Ford ønsker samtidig at være blandt de største spillere på det danske marked, og derfor har vi skruet priserne på hele Ka-sortimentet helt i bund”, forklarer marketingchef Tom Maxmølris fra Ford Danmark.

Kampagnen gør det muligt at få en spritny Ford Ka Trend fra kun 60.000 kroner. Det er en besparelse på ca. 10.000 kroner. Besparelsen gælder ikke blot den billigste Ka, men alle Ford Ka udstyrs-versioner.

Ford Ka kampagne priser

• Ford Ka Trend kr. 60.000,- *

• Ford Ka Trend+ kr. 67.380,- *

• Ford Ka Titanium kr. 83.590,- *

Hos Ford er der ingen bonus for ventetid. Ford har biler til levering fra dag til dag og der er over tusind biler at vælge imellem.

”Hos Ford ønsker vi, at kunderne i segmentet har de bedste muligheder for at finde det, der passer dem bedst – hvad enten det er en Ford Ka i den absolut laveste prisklasse eller en topudstyret Ford Ka til en uhørt god pris”, udtaler administrerende direktør Jakob Alkil.

Den absolut billigste version er Ford Ka Trend til en pris fra 60.000 kroner. Topmodellen Ford Ka Titanium er udstyret med blandt andet aircondition, tågeforlygter, tonede ruder bag og tripcomputer til en pris på blot 83.590 kroner.

Finansiering er samtidig strammet op. Nu kan Ford Ka finansieres igennem Ford Credit, til en månedlig ydelse på kun 675 kroner om måneden over 96 måneder, ved en udbetaling på 20.000 kroner. Se alle betingelser og kreditomkostninger på www.ford.dk.

Find din nærmeste Ford forhandler

*Kampagnen på Ford Ka gælder indregistrering senest 31. marts i år eller så længe lager haves. Priserne er ekskl leveringsomkostninger.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start