Honda Civic 1,4 Sport - Spar Kr. 30.000,-
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spar Kr. 30.000,- på Civic

Honda Civic 1,4 Sport sælges nu i et begrænset antal til kun Kr. 209.000,-
Honda
18/09-2013 kl. 14:30

Hondas originale eftermonterede SD navi/multimedieanlæg er desuden inkluderet i prisen.

Honda kan nu tilbyde den veludstyrede Civic 1,4 Sport til en meget attraktiv pris. ”Med dette kampagnetilbud på Civic 1,4 Sport får vi nu mulighed for at tilbyde denne fremragende bil med et imponerende udstyrsniveau til en helt ekstraordinær pris. Da vi af erfaring ved, at kunderne typisk ikke køber de lavest udstyrede udgaver af Civic’en, har vi valgt at fokusere på Sport-versionen, som indtil nu har været volumen modellen. Vi er derfor overbeviste om, at kunderne vil tage godt imod dette tilbud og at vi som følge heraf igen vil se Civic salget stige” udtaler Mikael Larsen, direktør for Honda Motor Europe – Denmark.

Den ekstraordinære Honda Civic byder på imponerende køreegenskaber, et enestående design og fleksibel kabineplads. Civic 5 dørs er desuden ifølge uafhængige test fra Euro NCAP blevet testet til at være en af de sikreste biler i Europa.

I Civic 1,4 Sport vil kunderne få stor glæde at den fleksible bagsædeindretning, som kaldes ”Magic Seats”. Derudover byder denne udstyrsversion blandt andet på:

Originalt eftermonteret SD navi/multimedieanlæg
Læderrat
Aluminiumspedaler
Dual zone klimaanlæg
Bakkamera
Bluetooth håndfri telefonsystem
LED kørelys
Fartpilot med hastighedsbegrænser
17” alufælge

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start