Ny Citroën C-linje og DS-linje - Biludstilling i Frankfurt 2013
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spændende Citroën stand

Den store biludstilling i Frankfurt
Citroën
30/08-2013 kl. 12:45

På efterårets store biludstilling i Frankfurt, der er åben for publikum fra den 12. til den 22. september 2013 præsenterer Citroën nyt både med hensyn til modelprogram, teknologi og sport.

C-linje og DS-linje

Citroëns personbilsprogram er bygget op om C-linjen og DS-linjen. Hvad C-linjen angår, indvarsles der en ny epoke for mærket med den nye fem-personers C4 Picasso, der netop er introduceret hos de danske forhandlere, og den nye Grand C4 Picasso med plads op til syv personer, som lanceres herhjemme om et par måneder.

Udviklingen i C-linjen kommer også til udtryk i den nye konceptbil Citroën Cactus, som rummer mange af de tendenser, vi kommer til at se i de fremtidige modeller i C-linjen.

På standen står også DS-linjen, som nu er solgt i over 370.000 styk. Den er bl.a. repræsenteret med to konceptbiler DS3 Cabrio Racing og, for første gang i Europa, Wild Rubis.

Teknologi

På standen lægges der også stor vægt på ny teknologi med et bredt anvendelsesområde. Som eksempel den nye platform EMP2 (Efficient Modular Platform 2) fra PSA Peugeot Citroën, som den nye C4 Picasso og nye Grand C4 Picasso er bygget på, samt på den nye Euro 6 motor BlueHDi, der er en Euro 6 motor med et særligt system for reduktion af Nox (SCR, selective catalytic reduction).

BlueHDi lanceres i en udgave med 150 hk på den nye C4 Picasso og Grand C4 Picasso og på DS5 i en udgave med 180 hk.

Der udvikles meget ikke blot på dieselmotorer, men også på benzinmotorer med de nye 3-cylindrede motorer, som nu også præsenteres i en turboudgave på Citroën C4.

Som et yderligere eksempel på det store udviklingsarbejde vises den spændende teknologi Hybrid Air, som er en fuldhybrid løsning, der kombinerer trykluft og hydraulik.

Citroën Racing

Ud over videreudvikling af modelprogram og teknologi er Citroën også meget engageret i motorsport. Citroën Racing har vundet verdensmesterskabet i rally hele otte gange og er nu ved at køre på banen i FIA’s verdensmesterskab WTCC (World Touring Car Championship) fra 2014. Bilen bliver Citroën C-Elysée WTCC, og bag rattet sidder den nidobbelte verdensmester i rally Sébastien Loeb og Yvan Muller, som har vundet verdensmesterskabet i WTCC i 2008, 2010 og 2011.

….

Citroën standen befinder sig i hal 8.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start